mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Cum pot să-mi pun muzica la MP3 player?

Reply

Thread Tools
Old 20 martie 2007, 16:15
Noile state Group

Default Cum pot să-mi pun muzica la MP3 player?

Tocmai am primit un mp3 si nu am nici o idee unde as putea pune muzica acolo fara sa plateasca anythin. Vreau doar 2 doqnload muzica acolo. Ajutaţi-mă vă rog. Multumesc u.
Old 20 martie 2007, 18:18
Noile state Group

Default Cum pot să-mi pun muzica la MP3 player?

Dacă vrei să spui lua melodii pentru a vă computer, de pe internet, dacă nu doriţi să plătiţi nimic, e illegal.Use www.hmv.co.uk sau pe un alt serviciu de descărcare de a plăti pentru it.If te referi la spre a lua melodii de pe computerul dumneavoastră pentru a vă MP3 theb ar trebui să aveţi unele software-ul instalat cand ai conecta player.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Cum de a pune Itunes Film şi Muzică pentru non-mere portabil Player? panpangege Multimedia & Codecs 1 2 noiembrie 2009 14:21
Ce este un bun liber audio / music player pentru Linux? vistadude Sistem de operare Linux şi Alternative 7 1 Feb 2009 06:31
Pune muzica de pe Wii Tyler c PC & Console Jocuri 13 19 octombrie 2007 14:03
Scrierea fişierelor de muzică folosind WM Player 11 dfr200764 Multimedia & Codecs 4 12 august 2007 04:52
Computer Music tastaturii pentru meu Cubasis / Cubase muzica program de editare lolli_pop General Hardware Chat 5 2 mai 2007 16:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.