menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Ako si dať hudbu na mojom MP3 prehrávači?

Reply

Thread Tools
Old 20 marca 2007, 16:15
Nový člen skupiny

Default Ako si dať hudbu na mojom MP3 prehrávači?

Len som dostal mp3 a já nemám ponětí, kde by som mohol dať hudbu tam bez platenia anythin. Chcem len 2 doqnload hudba tam. Pomôžte mi prosím. Děkuji u.
Old 20 marca 2007, 18:18
Nový člen skupiny

Default Ako si dať hudbu na mojom MP3 prehrávači?

Ak myslíte si pesničky na vás počítač z internetu, ak nechcete platiť nič, je to illegal.Use www.hmv.co.uk alebo niektoré ďalšie služby pre sťahovanie platiť za it.If myslíš dostať pesničky z počítača do vášho MP3 thebe, mali by ste mať nejaký softvér inštalovaný pri prvom pripojení vášho prehrávača.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako Dajte iTunes Film a hudba na non-jablko Prenosný prehrávač? panpangege Multimedia & Kodeky 1 2 novembra 2009 14:21
Čo je dobré voľný audio / hudobný prehrávač pre Linux? vistadude Linux & Alternatívne OS 7 1. februára 2009 06:31
Dajte o vašich hudobných Wii Tyler c PC a herné konzoly 13 19. október 2007 14:03
Napaľovanie hudobných súborov pomocou WM Player 11 dfr200764 Multimedia & Kodeky 4 12. august 2007 04:52
Počítačová klávesnica Hudba pre moje Cubasis / Cubase hudobný program editácia lolli_pop Všeobecné Hardware Chat 5 2. mája 2007 16:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.