az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Nasıl Mp3 çalar müzik eklerim?

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2007, 16:15 20
Yeni Üye Grubu

Default Nasıl Mp3 çalar müzik eklerim?

Ben sadece bir mp3 var ve ben nerede orada anythin ödemeden müzik koymak olabilir hiçbir fikrim yok. Ben sadece orada 2 doqnload müzik istiyorum. Bana lütfen yardımcı olun. U. teşekkürler
Old Mart 2007 18:18, 20
Yeni Üye Grubu

Default Nasıl Mp3 çalar müzik eklerim?

Eğer bir şey ödemek istemiyorsanız Eğer bilgisayar, internetten şarkı almak demek, bu illegal.Use www.hmv.co.uk veya ödemek için başka bir indirme hizmeti bilgisayarınızdan MP3 theb için size ilk oyuncu bağlanmak bazı yazılım yüklü olmalıdır şarkı almak anlamına it.If.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sigara nasıl iTunes Film ve Müzik Put-elma Taşınabilir oyuncu? panpangege Multimedya & Codec'ler 1 2 Kasım 2009 14:21
Ne iyi bir serbest ses / Linux için müzik çalar? vistadude Linux ve Alternatif işletim sistemi 7 1. Şubat 2009 06:31
Sizin Wii giy müzik Tyler C PC & Oyun Konsolu 13 19. Ekim 2007 14:03
Yazma müzik WM Player 11 kullanarak dosyaları dfr200764 Multimedya & Codec'ler 4 12. Ağustos 2007 04:52
Bilgisayar Müzik Klavye benim Cubasis için / Cubase müzik düzenleme programı lolli_pop Genel Donanım Sohbet 5 2. Mayıs 2007 16:59
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından