по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Огромни проблеми със звука!

Reply

Нишка Инструменти
Old 27 януари 2008, 10:24
Член Група

Default Огромни проблеми със звука!

Аз съм като основни проблеми с моя звук (с помощта на звук Blaster audigy), така че се надявам някой от вас ще бъде в състояние да даде ми помогне.

Моят звука да бъдат използвани напълно спорадични. На случаен принцип пъти, звука ще затвори почти изцяло, и искате да можете да разрешите проблема, докато не tinkered наоколо с него от преинсталирането на драйверите, рестартиране на компютъра ми няколко пъти, и др. В този момент, моят звук, не изглежда да искат да се върнат най-малко. Творческите диагностика са ми ще преминава под цветове, но аз съм все още не могат да се чуят всеки звук. Нещо много странно е, че когато се опитвате да видите в YouTube, или всеки друг вид на видео, навигаторът ми ще вид замразява за подобен 7 секунди, а когато тя започва, видео, няма да играя повече от 2 секунди, без спиране. Това е нелепо.

В допълнение към това, аз имам този зловещ "decompression бомба" нещо се случва с моя компютър. Аз не знам дали има значение, но това е, което avast! качват:

Аз съм готов да отговори на всички въпроси или уточни по всички теми, които да обяснят по-добре ми е проблема. Благодаря, че отделихте време да прочетете това.
Old 27-ми януари, 2008, 11:35
Модератор Група

Отивам ТУК и инсталирате една от K-Lite Кодек пакети и да видим, ако това помага.

Old 27-ми януари, 2008, 15:07
Член Група

Дадох го изстрел, и аз не мисля, че помогна на всички. Добра идея все пак.

Аз имам този малък проблем ...

Моля, ако имате някакви, всякакви други идеи.
Old 27-ми януари, 2008, 15:11
Модератор Група

Кликнете с десния бутон на звуково устройство и изберете Update Driver.

Ако не се получи правото кликнете върху нея и изберете деинсталиране.

Рестартирайте компютъра и преинсталиране на Windows ще го.

Old 27-ми януари, 2008, 15:35
Член Група

Аз сте опитвали двете актуализация не доведе до всички прозорци, и когато се опитам да го инсталирате, казва, че не успя, защото устройството може да се изисква да зареждане на компютъра. : - /
Old 27 януари 2008, 15:50
Модератор Група

Опитайте с това и да видим, ако установи, всякакви актуализации за теб.

Secuna Софтуер Инспектор

Old 27-ми януари, 2008, 15:56
Член Група

Cool сайт, той намери Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player и неделя Java JRE актуализации ... Искате да е от тези бъдат полезни ..?
Old 27-ми януари, 2008, 16:00
Модератор Група

Аз не мисля така, но това не може да пострада.

Трябва да измислим как да преинсталирате или актуализиране на аудио драйвер.

Изтеглям Еверест и да видите дали можете да се идентифицира модела # или нещо и да посетите уеб сайт, за да търсят това, което трябва да се направи, за да получи тя reinstalled.

Old 27-ми януари, 2008, 20:25
Новите държави Група

Това може да звука глупаво, но жълто (!) Е остарял драйвер, както знаете, разбира се. Били ли сте опитвали да деинсталирате всички от водачите и най-доброто напълно и да се преинсталирането тотално. Ако това не работи ли сте опитвали система отскачам? Може би ти fiddled с някои настройки или друга програма за това причинява проблема тук.

Съжалявам, че не знаят много просто се опитва да помогне =].

* OldTimer.
Old 27 януари 2008, 20:31
Модератор Група

Благодаря за Накланяме в OT.

Добре дошли на борда.

Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помогнете ми с добро проблеми Halflife Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 18 Jan 2009 18:43
Майор огромния проблем звук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1234tk Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 20 януари 2008 17:37
Запазете като огромни проблеми с компютъра. hhummel05 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 3 6 януари 2008 13:11
Звук Проблеми TES4 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 4 януари 2008 10:45
Проблеми с моя звук Старуха Мултимедия & Codecs 4 27 ноември 2007 01:54
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc