![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм като основни проблеми с моя звук (с помощта на звук Blaster audigy), така че се надявам някой от вас ще бъде в състояние да даде ми помогне. Моят звука да бъдат използвани напълно спорадични. На случаен принцип пъти, звука ще затвори почти изцяло, и искате да можете да разрешите проблема, докато не tinkered наоколо с него от преинсталирането на драйверите, рестартиране на компютъра ми няколко пъти, и др. В този момент, моят звук, не изглежда да искат да се върнат най-малко. Творческите диагностика са ми ще преминава под цветове, но аз съм все още не могат да се чуят всеки звук. Нещо много странно е, че когато се опитвате да видите в YouTube, или всеки друг вид на видео, навигаторът ми ще вид замразява за подобен 7 секунди, а когато тя започва, видео, няма да играя повече от 2 секунди, без спиране. Това е нелепо. В допълнение към това, аз имам този зловещ "decompression бомба" нещо се случва с моя компютър. Аз не знам дали има значение, но това е, което avast! качват: ![]() Аз съм готов да отговори на всички въпроси или уточни по всички теми, които да обяснят по-добре ми е проблема. Благодаря, че отделихте време да прочетете това. |
|
| |||
| |||
| Дадох го изстрел, и аз не мисля, че помогна на всички. Добра идея все пак. Аз имам този малък проблем ... ![]() Моля, ако имате някакви, всякакви други идеи. |
|
| |||
| |||
| Кликнете с десния бутон на звуково устройство и изберете Update Driver. Ако не се получи правото кликнете върху нея и изберете деинсталиране. Рестартирайте компютъра и преинсталиране на Windows ще го. |
|
| |||
| |||
| Аз сте опитвали двете актуализация не доведе до всички прозорци, и когато се опитам да го инсталирате, казва, че не успя, защото устройството може да се изисква да зареждане на компютъра. : - / |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Cool сайт, той намери Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player и неделя Java JRE актуализации ... Искате да е от тези бъдат полезни ..? |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля така, но това не може да пострада. Трябва да измислим как да преинсталирате или актуализиране на аудио драйвер. Изтеглям Еверест и да видите дали можете да се идентифицира модела # или нещо и да посетите уеб сайт, за да търсят това, което трябва да се направи, за да получи тя reinstalled. |
|
| |||
| |||
| Това може да звука глупаво, но жълто (!) Е остарял драйвер, както знаете, разбира се. Били ли сте опитвали да деинсталирате всички от водачите и най-доброто напълно и да се преинсталирането тотално. Ако това не работи ли сте опитвали система отскачам? Може би ти fiddled с някои настройки или друга програма за това причинява проблема тук. Съжалявам, че не знаят много просто се опитва да помогне =]. * OldTimer. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за Накланяме в OT. Добре дошли на борда. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помогнете ми с добро проблеми | Halflife | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 18 Jan 2009 18:43 |
| Майор огромния проблем звук !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 1234tk | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 20 януари 2008 17:37 |
| Запазете като огромни проблеми с компютъра. | hhummel05 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 6 януари 2008 13:11 |
| Звук Проблеми | TES4 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 4 януари 2008 10:45 |
| Проблеми с моя звук | Старуха | Мултимедия & Codecs | 4 | 27 ноември 2007 01:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |