![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám velké problémy se svým zvukem (pomocí Sound Blaster Audigy), tak doufám, že jeden z vás si budou moci dát mi pomoct. Moje zvuku byly zcela ojedinělé. Náhodně krát, zvuk by se vypne úplně, a já bych být schopen vyřešit tento problém, dokud jsem s ní asi tinkered přeinstalací ovladače, restartovat počítač několikrát, ect. V tomto okamžiku, můj zvuk nezdá se chtějí vrátit vůbec. Creative Diagnostika se mi míjení se létání barvy, ale já jsem stále ještě není slyšet žádný zvuk. Něco opravdu podivné, že se při pokusu o zobrazení youtube, nebo jakýkoli jiný typ videa, můj prohlížeč druhu zmrazit pro podobné 7 sekund, a když to začne, video nebude hrát déle než 2 sekundy bez zastavení. Je to směšné. Mimo to, že jsem tento hrůzný "dekompresní bomby", co se děje s mým počítačem. Nevím, jestli je to důležité, ale to je to, co avast! vyzvednout: ![]() Jsem připraven a ochoten odpovědět na jakékoliv dotazy nebo zadat o jakékoli věci, které se lépe vysvětlit můj problém. Díky, že jste si udělali čas a přečtěte si to. |
|
| |||
| |||
| Dal jsem mu ránu, a nemyslím si, že to pomohlo vůbec. Dobrý nápad, ačkoli. Já mám tento problém ... ![]() Prosím, pokud máte nějaké, jakékoli jiné myšlenky. |
|
| |||
| |||
| Klikněte pravým tlačítkem na Audio Device a zvolte aktualizovat ovladač. Pokud to nefunguje, klikněte pravým tlačítkem myši a vybrat odinstalovat. Restartujte počítač a znovu nainstalovat systém Windows. |
|
| |||
| |||
| Jsem se pokusil oba-aktualizace nepřináší žádné oken, a když se snažím nainstalovat říká, že se nezdařilo, protože přístroj může být požadováno, aby se spustit počítač. : - / |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Cool website, bylo zjištěno, Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player, Sun Java JRE a aktualizace ... By některý z těchto být užitečné ..? |
|
| |||
| |||
| Já si nemyslím, ale to nemůže ublížit. Musíte vymyslet, jak to znovu nainstalovat nebo aktualizovat ovladače zvuku. Stáhnout Everest a uvidíme, jestli si můžete určit model # nebo tak něco a navštivte tvůrce webových stránek se podívat na to, co je třeba udělat, aby si ji přeinstalovat. |
|
| |||
| |||
| To by mohlo zvuk hloupý, ale žlutá (!) Je zastaralý ovladač, jak víte, samozřejmě. Zkoušeli jste odinstalací všech ovladačů a zvuk úplně a dostat přeinstalovali úplně. Pokud toto nefunguje, jste vyzkoušeli systém restartuje? Možná si pohrával s nějakým nastavením nebo jiné programy nastavení je příčinou problému zde. Promiňte, neznám moc jen snaží pomoct =]. * Oldtimer. |
|
| |||
| |||
| Díky za pitchingu v OT. Vítejte na palubě. |