μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Τεράστια προβλήματα με ήχο!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 10:24
Μέλος Ομάδα

Default Τεράστια προβλήματα με ήχο!

Έχω μεγάλα προβλήματα με ήχου μου (με τη χρήση της κάρτας Sound Blaster Audigy), οπότε ελπίζω κάποιος από εσάς παιδιά θα είναι σε θέση να μου δώσει κάποια βοήθεια.

My ήχου που χρησιμοποιείται για να είναι εντελώς σποραδικές. Σε τυχαίες χρονικές στιγμές, ο ήχος θα διακοπή εντελώς, και θα ήθελα να είναι σε θέση να λύσει το θέμα μέχρι να tinkered γύρω από αυτό με την επανεγκατάσταση των οδηγών, επανεκκίνηση του υπολογιστή μου μερικές φορές, ect. Στο σημείο αυτό, μου ήχου δεν φαίνεται να θέλουν να έρθουν πίσω σε όλα. Η Creative Diagnostics μου πέρασμα θα έχουν επιτυχία, αλλά είμαι ακόμη σε θέση να ακούσουν τους ήχους. Κάτι πολύ περίεργο είναι ότι, όταν προσπαθείτε να προβάλετε το YouTube, ή οποιουδήποτε άλλου είδους βίντεο, ο φυλλομετρητής μου θα είδους για πάγωμα όπως 7 δευτερόλεπτα και όταν αρχίζει, το βίντεο δεν θα παίζουν πλέον από 2 δευτερόλεπτα, χωρίς διακοπή. Είναι γελοίο.

Εκτός από αυτό, έχω αυτό το ανατριχιαστικό "αποσυμπίεση βόμβα" κάτι τρέχει με τον υπολογιστή μου. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάτι σχετικό, αλλά αυτό είναι που avast! πήραν:

Είμαι έτοιμος και πρόθυμος να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή για οποιαδήποτε θέματα που προσδιορίζει, για να εξηγήσουν καλύτερα το πρόβλημά μου. Ευχαριστούμε για το χρόνο για να διαβάσετε αυτό.
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 11:35
Συντονιστής Ομάδας

Πάω ΕΔΩ και εγκαταστήστε ένα από τα K-Lite Codec Pack και δείτε αν αυτό βοηθάει.

Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 15:07
Μέλος Ομάδα

Έδωσα ένα πυροβολισμό, και δεν νομίζω ότι βοήθησε καθόλου. Καλή ιδέα, όμως.

Έχω αυτό το πρόβλημα ...

Σας παρακαλώ, αν έχετε, οποιαδήποτε άλλη ιδέες.
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 15:11
Συντονιστής Ομάδας

Κάντε δεξί κλικ τη συσκευή ήχου και επιλέξτε Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης.

Αν αυτό δεν πετύχει δεξί κλικ και να επιλέξετε την απεγκατάσταση.

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και τα Windows θα επανεγκαταστήσετε.

Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 15:35
Μέλος Ομάδα

Έχω δοκιμάσει δύο-ενημέρωση δεν φέρει καμία παράθυρα, και όταν προσπαθώ να το εγκαταστήσετε λέει ότι απέτυχε, επειδή η συσκευή μπορεί να απαιτούνται για την εκκίνηση του υπολογιστή. : - /
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 15:50
Συντονιστής Ομάδας

Δοκιμάστε αυτό και δείτε εάν διαπιστώσει τυχόν ενημερώσεις για σας.

Secuna Software Inspector

Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 15:56
Μέλος Ομάδα

Ψύχεται ιστοσελίδα, διαπίστωσε το Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player, και Sun Java JRE ενημερώσεις ... Μήπως κάποια από αυτές να είναι χρήσιμες ..;
Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 16:00
Συντονιστής Ομάδας

Δεν το νομίζω, αλλά δεν μπορεί να πληγωθεί.

Θα πρέπει να με ποιον τρόπο να επανεγκαταστήσετε ή να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου.

Λήψη Everest και δείτε αν μπορείτε να προσδιορίσετε το μοντέλο # ή κάτι τέτοιο και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ιθύνοντες να ψάξουν για το τι πρέπει να γίνει για να κάνετε το επανεγκατασταθεί.

Old 27 Ιανουαρίου, 2008, 20:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά το κίτρινο (!) Είναι ένα ξεπερασμένο πρόγραμμα οδήγησης όπως γνωρίζετε φυσικά. Έχετε δοκιμάσει την απεγκατάσταση όλων των οδηγών και τον ήχο τους και να ξαναεγκαταστήσετε εντελώς. Εάν αυτό δεν λειτουργεί έχετε δοκιμάσει ένα σύστημα επανεκκίνηση; Ίσως fiddled με ορισμένες ρυθμίσεις ή προγράμματα άλλη ρύθμιση που προκαλεί το πρόβλημα εδώ.

Συγνώμη δεν γνωρίζω πολύ απλά προσπαθεί να βοηθήσει =].

* OldTimer.
Old 27ης Ιανουαρίου 2008, 20:31
Συντονιστής Ομάδας

Ευχαριστώ για το pitching OT.

Καλώς ήρθατε.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.