manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Ogromne probleme sa zvukom!

Reply

Thread Tools
Old 27 sij 2008, 10:24
Member Group

Default Ogromne probleme sa zvukom!

Imam velikih problema sa mojim zvuka (koristeći zvuk Blaster audigy), pa nadam se od vas, dečki će biti u mogućnosti to popuštanje mene neki pomoć.

Moj zvuk se posve sporadično. Nasumce puta, zvuk bi se u potpunosti isključiti, a ja bih se mogao riješiti problem dok nisam tinkered okolo sa ga ponovno instalirajte upravljačke programe, ponovno pokretanje moj računalo nekoliko puta, itd.. U ovom trenutku, moja zvuk ne čini da se žele vratiti na sve. Kreativni Dijagnostika imati će mi prolazi leteći boje, ali sam i dalje ne možete čuti bilo koji zvuk. Nešto je stvarno čudno da kada pokušavate pogledom youtube, ili bilo koji drugi tip videa, moj preglednik htijenje vrste kao što su zamrznuti za 7 sekundi, a kad se počne, video neće igrati duže od 2 sekunde bez zaustavljanja. Svoj 'smiješan.

Osim toga, ja imam ovaj grozan "dekonvolucija bomba" stvar događa sa mojim računalo. Ne znam ako je to relevantno, ali to je ono što avast! podići:

Ja sam spreman i spremni odgovoriti na bilo kakva pitanja ili navesti na bilo koji subjekata kako bi se bolje objasniti moj problem. Hvala što ste izdvojili vrijeme da pročitate ovaj.
Old 27 siječanj 2008, 11:35
Moderator / ica grupe

Ići OVDJE i instalirajte jedan od K-Lite Codec omot i vidite da li pomaže.

Old 27 siječanj 2008, 15:07
Member Group

Dao sam joj metak, i ne mislim na sve to pomoglo. Dobra ideja ipak.

JA dont imati ovaj mali problem ...

Molimo vas, ako imate bilo, bilo koje druge ideje.
Old 27 siječanj 2008, 15:11
Moderator / ica grupe

Desno kliknite na audio uređaja i izaberite ažurirati upravljački program.

Ako se to ne radi desni klik i izaberite ga deinstalirati.

Ponovo pokrenite računalo i ponovo instalirali Windows će ga.

Old 27 siječanj 2008, 15:35
Member Group

Ive 'pokušao oba-ažirirajući ne dovesti bilo kojeg prozora, a kad pokušam instalirati kaže da to nije uspjelo jer je uređaj svibanj biti potrebno to čizma gore računalo. : - /
Old 27 sij 2008, 15:50
Moderator / ica grupe

Probajte ovo i vidjeti ako se pronađe ažuriranja za vas.

Secuna Software inspektor

Old 27 siječanj 2008, 15:56
Member Group

Cool web stranice, pronađeno je Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player i Java JRE nedjelja ažuriranja ... Bi li bilo koji od tih bi korisno ..?
Old 27 siječanj 2008, 16:00
Moderator / ica grupe

Ja ne mislim tako, ali ne može nauditi.

Morate shvatiti kako instalirati ili ažurirati audio driver.

Preuzimanje Everest i vidjeti ako možete prepoznati model # ili nešto i da posjetite web stranicu branse potražite šta treba uraditi da ga reinstalled.

Old 27 siječanj 2008, 20:25
Novi član grupe

To bi zvuk glupo, ali je žuta (!) Je nesuvremen vozača kako znate, naravno. Jeste li pokušao deinstaliranju svih vozača i zvuk potpuno i uzimajući ponovno instalirajte totalno. Ako se to ne radi, da li ste pokušali sistem ponovno podizanje sustava? Možda ti fiddled s nekim postavkama ili neki drugi program postavljanjem ga uzrokuje ovdje.

Nažalost, ne znam baš puno pokušava pomoći =].

* Oldtimer.
Old 27 sij 2008, 20:31
Moderator / ica grupe

Hvala za bacanje u OT.

Dobro došli na palubu.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.