kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Hatalmas problémák a hang!

Reply

Téma eszközök
Old Január 27 2008, 10:24
Csoport tagja

Default Hatalmas problémák a hang!

Én miután súlyos problémákat a saját hang (egy Sound Blaster Audigy), így remélem, az egyik srácok képesek lesznek, hogy nekem egy kis segítség.

Saját hangot használt teljesen szórványos. Szúrópróbával szer, a hang is teljesen kikapcsol, és én azt nem tudja megoldani a problémát, amíg nem tinkered körbe által újratelepítéséhez járművezetők, az újrakezdés a számítógépet néhány alkalommal, ect. Ekkor, a hang úgy tűnik, hogy nem akarsz jönni vissza. A Creative Diagnostics én átmenjen a repülő színek, de én még mindig nem hallani semmilyen hangot. Valami nagyon furcsa az, hogy amikor megpróbálja megtekinteni a YouTube, vagy bármely más típusú videók, a böngésző a fajta freeze fel, mint 7 másodperc, és amikor elindul, a videót nem játszanak tovább, mint 2 másodperc megállás nélkül. Ez nevetséges.

Ezenkívül, van ez a fura "dekompresszió bomba" dolog folyik a saját számítógépén. Nem tudom, hogy ez fontos, de ez az, amit avast! felvett:

Én vagyok és kész válaszolni a kérdésekre, vagy adja meg bármely olyan témákat, hogy jobban magyarázzák az én problémám. Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt.
Old Január 27, 2008, 11:35
Moderátor Csoport

Jár IDE és telepíteni egy a K-Lite Codec csomagok, és ha ez segít.

Old Január 27, 2008, 15:07
Csoport tagja

Adtam egy lövés, és nem hiszem, hogy segített egyáltalán. Jó ötlet volt.

Van ez a kis probléma ...

Kérjük, ha bármilyen egyéb ötleteket.
Old Január 27, 2008, 15:11
Moderátor Csoport

Kattintson jobb gombbal az audió eszközt, és válassza a Frissítés.

Ha ez nem működik, akkor jobb klikk, és válassza az Eltávolítás parancsot.

Indítsa újra a számítógépet és a Windows újra.

Old Január 27, 2008, 15:35
Csoport tagja

Megpróbáltam a frissítés nem hozza fel az ablakokat, és amikor megpróbálom telepíteni azt mondja, ez nem sikerült, mert a készülék szükség lehet a számítógép boot up. : - /
Old Január 27 2008, 15:50
Moderátor Csoport

Próbáld ki ezt, és ha úgy találja, hogy a frissítések az Ön számára.

Secuna Software Inspector

Old Január 27, 2008, 15:56
Csoport tagja

Cool website, megállapította, Adobe Reader, QuickTime, iTunes, az Adobe Flash Player, és a Sun Java JRE frissítések ... Vajon minden ilyen hasznos ..?
Old Január 27, 2008, 16:00
Moderátor Csoport

Nem hiszem, de nem sérült meg.

Be kell, hogy kitaláljuk, hogyan lehet újratelepíteni vagy felfrissíti az audio driver.

Letöltés Everest és nézd meg, hogy azonosítsák a modell # vagy valami, és látogasson el a döntéshozók honlapján keresni, mit kell tenni, hogy azt újratelepíteni.

Old Január 27, 2008, 20:25
Új tag Csoport

Ez a hülye hangot, de a sárga (!) Egy elavult vezető tudja, persze. Ön próbálta eltávolítani mind a vezetők, és a hang teljesen és kezd teljesen újratelepíteni. Ha ez nem megy, hogy megpróbálták a rendszer újraindítása? Talán fiddled bizonyos beállításokat, vagy más programok beállítás azt okozza a problémát.

Sajnos nem tudom mennyi csak segíteni akartam =].

* Oldtimer.
Old Január 27 2008, 20:31
Moderátor Csoport

Köszönjük, hogy a pitching OT.

Üdvözöljük a fedélzeten.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segíts megbízható problémák Halflife Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 18. január 2009 18:43
Major hatalmas hang probléma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1234tk Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 20. január 2008 17:37
Tartsa miután óriási problémákat számítógépet. hhummel05 Vírus, kémprogram és biztonság 3 6. január 2008 13:11
Hang gondok TES4 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 4. január 2008 10:45
Gondok vannak az én hang Banya Multimédia és kodekek 4 27. november 2007 01:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.