![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én miután súlyos problémákat a saját hang (egy Sound Blaster Audigy), így remélem, az egyik srácok képesek lesznek, hogy nekem egy kis segítség. Saját hangot használt teljesen szórványos. Szúrópróbával szer, a hang is teljesen kikapcsol, és én azt nem tudja megoldani a problémát, amíg nem tinkered körbe által újratelepítéséhez járművezetők, az újrakezdés a számítógépet néhány alkalommal, ect. Ekkor, a hang úgy tűnik, hogy nem akarsz jönni vissza. A Creative Diagnostics én átmenjen a repülő színek, de én még mindig nem hallani semmilyen hangot. Valami nagyon furcsa az, hogy amikor megpróbálja megtekinteni a YouTube, vagy bármely más típusú videók, a böngésző a fajta freeze fel, mint 7 másodperc, és amikor elindul, a videót nem játszanak tovább, mint 2 másodperc megállás nélkül. Ez nevetséges. Ezenkívül, van ez a fura "dekompresszió bomba" dolog folyik a saját számítógépén. Nem tudom, hogy ez fontos, de ez az, amit avast! felvett: ![]() Én vagyok és kész válaszolni a kérdésekre, vagy adja meg bármely olyan témákat, hogy jobban magyarázzák az én problémám. Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt. |
|
| |||
| |||
| Adtam egy lövés, és nem hiszem, hogy segített egyáltalán. Jó ötlet volt. Van ez a kis probléma ... ![]() Kérjük, ha bármilyen egyéb ötleteket. |
|
| |||
| |||
| Kattintson jobb gombbal az audió eszközt, és válassza a Frissítés. Ha ez nem működik, akkor jobb klikk, és válassza az Eltávolítás parancsot. Indítsa újra a számítógépet és a Windows újra. |
|
| |||
| |||
| Megpróbáltam a frissítés nem hozza fel az ablakokat, és amikor megpróbálom telepíteni azt mondja, ez nem sikerült, mert a készülék szükség lehet a számítógép boot up. : - / |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Cool website, megállapította, Adobe Reader, QuickTime, iTunes, az Adobe Flash Player, és a Sun Java JRE frissítések ... Vajon minden ilyen hasznos ..? |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, de nem sérült meg. Be kell, hogy kitaláljuk, hogyan lehet újratelepíteni vagy felfrissíti az audio driver. Letöltés Everest és nézd meg, hogy azonosítsák a modell # vagy valami, és látogasson el a döntéshozók honlapján keresni, mit kell tenni, hogy azt újratelepíteni. |
|
| |||
| |||
| Ez a hülye hangot, de a sárga (!) Egy elavult vezető tudja, persze. Ön próbálta eltávolítani mind a vezetők, és a hang teljesen és kezd teljesen újratelepíteni. Ha ez nem megy, hogy megpróbálták a rendszer újraindítása? Talán fiddled bizonyos beállításokat, vagy más programok beállítás azt okozza a problémát. Sajnos nem tudom mennyi csak segíteni akartam =]. * Oldtimer. |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy a pitching OT. Üdvözöljük a fedélzeten. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segíts megbízható problémák | Halflife | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 18. január 2009 18:43 |
| Major hatalmas hang probléma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 1234tk | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 20. január 2008 17:37 |
| Tartsa miután óriási problémákat számítógépet. | hhummel05 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 6. január 2008 13:11 |
| Hang gondok | TES4 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 4. január 2008 10:45 |
| Gondok vannak az én hang | Banya | Multimédia és kodekek | 4 | 27. november 2007 01:54 |
| Téma eszközök | |
| |