![]() |
|
| |||
| |||
| אני מתקשה הבעיות הגדולות שלי עם קול (באמצעות צליל Blaster Audigy), כך אני מקווה שאחד מכם בחורים יוכלו לתת לי קצת עזרה. קול שלי היה אמור להיות לגמרי לא סדיר. באקראי פעמים, קול היה כבה לגמרי, ואני רוצה להיות מסוגלים לפתור את הבעיה עד שאני tinkered עם סביב אותו על ידי התקנה מחדש של מנהלי ההתקנים, להפעיל מחדש את המחשב מספר פעמים, ect. בשלב זה, הקול שלי אינו נראה רוצה לחזור בכלל. היצירה אבחון יש לי לעבור יהיה עף צבעים, אבל אני עדיין לא מצליח לשמוע שום קול. משהו מאוד מוזר, כי כאשר הוא מנסה להציג YouTube, או כל סוג אחר של וידיאו, הדפדפן שלי יהיה סוג של להקפיא ל כמו 7 שניות, וכאשר היא מתחילה, הווידאו לא לשחק יותר מ 2 שניות ללא עצירה. זה מגוחך. בנוסף לכך, יש לי את זה מפחיד "שחרור לחץ הפצצה" מה קורה עם המחשב שלי. אני לא יודע אם זה רלוונטי, אבל זה מה avast! אספנו למעלה: ![]() אני מוכן ו מוכן לענות על כל שאלה או לציין על כל הנושאים כדי להסביר טוב יותר את הבעיה. תודה על שהקדשת מזמנך כדי לקרוא את זה. |
|
| |||
| |||
| נתתי לו כדור, ואני לא חושב שזה עזר בכלל. רעיון טוב בכל זאת. אני חייב לעשות את זה קצת בעיה ... ![]() בבקשה, אם יש לך, כל סוג אחר של רעיונות. |
|
| |||
| |||
| קליק ימני על התקן האודיו ולבחור עדכן מנהל התקן. אם זה לא עובד ימין לחץ עליו ובחר הסר התקנה. הפעל מחדש את המחשב ואת Windows יפעיל מחדש את זה. |
|
| |||
| |||
| ניסיתי לעדכן את שניהם, לא להביא את כל החלונות, וכאשר אני מנסה להתקין אותו אומר את זה נכשל, כי ההתקן עשוי להיות נדרש על מנת לאתחל את המחשב. : - / |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אתר מגניב, זה נמצא Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player, ו-Java של Sun JRE עדכונים ... האם כל אחד אלה להיות שימושי ..? |
|
| |||
| |||
| זה אולי נשמע טיפשי, אבל צהוב (!) הוא מיושן נהג כפי שאתה יודע כמובן. האם ניסית בהסרת ההתקנה של כל מנהלי ההתקנים ואת הצליל לחלוטין ו מקבל מחדש לגמרי. אם זה לא עובד האם ניסית אתחול מחדש של המערכת? אולי אתה fiddled עם הגדרות מסוימות או אחרת programe הגדרת הגורם לבעיה היא כאן. מצטער, אני לא יודע הרבה רק מנסה לעזור =]. * OldTimer. |
|
| |||
| |||
| תודה עלרוד ב OT. ברוכים הבאים לסיפון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרו לי עם בעיות קול | Halflife | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 18 ינואר 2009 18:43 |
| הבעיה הגדולה קול ענק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | 1234tk | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 20 ינואר 2008 17:37 |
| שמור נתקל בבעיות עם ענקית המחשבים. | hhummel05 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 6 ינואר 2008 13:11 |
| בעיות סאונד | TES4 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 4th ינואר 2008 10:45 |
| בעיות עם הקול שלי | Crone | מולטימדיה רכיבי Codec | 4 | -27 נובמבר 2007 01:54 |
| שרשרת כלים | |
| |