mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Didelių problemų su garsu!

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 27, 2008, 10:24
Narys

Default Didelių problemų su garsu!

Turiu didelių problemų su mano garso (naudojant Sound Blaster Audigy), todėl tikiuosi, kad vienas iš jūsų vaikinai galės duoti man padėti.

Mano garso naudojamas visiškai atsitiktinis. Atsitiktinai kartus, garsas bus išjungtas visiškai, ir aš norėčiau būti negali išspręsti šią problemą, kol aš su tinkered aplink jį įdiegti tvarkykles iš naujo "My Computer" kelis kartus, ect. Šiuo metu, mano garsas neatrodo, kad nori grįžti ne visi. Creative diagnostika turi man bus perduoti plaukioja spalvų, bet aš vis dar negalėjo išgirsti bet kokį garsą. Kažkas tikrai keisto, kad kai bandote peržiūrėti, youtube, arba bet kokio kito tipo filmai, mano naršyklė rūšies užšalti ir kaip per 7 sekundes, ir kada ji prasideda, vaizdo nebus žaisti ilgiau nei 2 sekundes be perstojo. Tai juokinga.

Be to, aš šį Creepy "išsihermetinimo bomba" pats vyksta su mano kompiuterio. Nežinau, jei tai tinka, bet tai ką Avast! įlaipinami:

Esu pasirengęs ir nori atsakyti į visus klausimus ar patikslinti dėl bet kokių subjektų, siekiant geriau paaiškinti mano problemą. Ačiū, kad radote laiko perskaityti.
Old Sausis 27, 2008, 11:35
Moderatorius Grupė

Eiti ČIA ir įdiegti vieną iš K-Lite Codec Pack ir patikrinti, ar tai padeda.

Old Sausis 27, 2008, 15:07
Narys

Aš jį davė kulka, ir nemanau, kad ji padėjo ne visi. Gera mintis nors.

Aš turiu šią problemą, mažai ...

Prašau, jei turite, bet koks kitas idėjas.
Old Sausis 27, 2008, 15:11
Moderatorius Grupė

Dešiniuoju pelės klavišu spustelėkite garso įrenginį ir pasirinkite Naujinti tvarkyklę.

Jei tai neveikia, dešiniuoju pelės klavišu paspauskite ją ir pasirinkite ištrinti.

Perkraukite kompiuterį ir Windows įdiegti jį.

Old Sausis 27, 2008, 15:35
Narys

I've tried tiek naujinimo neduoda jokių langų, o kai bandau įdiegti jis sako nepavyko, nes prietaisas gali būti reikalaujama įkrauti kompiuterį. : - /
Old Sausis 27, 2008, 15:50
Moderatorius Grupė

Išbandykite šį ir pamatyti, jei ji mano, bet jums atnaujinimus.

Secuna Software Inspector

Old Sausis 27, 2008, 15:56
Narys

Cool website, ji nusprendė, "Adobe Reader", "QuickTime", "iTunes", "Adobe Flash Player", ir Sun Java JRE atnaujinimai ... Ar nors iš tų būti naudinga ..?
Old Sausis 27, 2008, 16:00
Moderatorius Grupė

Aš taip nemanau, bet jis negali pakenkti.

Jums reikia išsiaiškinti, kaip įdiegti ar atnaujinti garso tvarkyklę.

Atsisiųsti Everest ir pažiūrėkite, ar galite nustatyti modelis # arba kažkas ir apsilankyti kūrėjų svetainė ieškoti, ką reikia padaryti, kad gauti jį iš naujo.

Old Sausis 27, 2008, 20:25
Naujas Narys

Tai gali skambėti kvailas, bet geltona (!) Yra pasenęs vairuotojas, kaip žinote, žinoma. Jūs bandė pašalinti visi vairuotojai ir garso visiškai gauti ir įdiegti visiškai. Jei tai neveikia, jūs bandėte perkrauti sistemą? Galbūt jūs fiddled pagal kai kuriuos parametrus ar kitą programe, kuriame jis sukelia problema.

Sorry I don't know much tiesiog bando padėti =].

* Oldtimer.
Old Sausis 27, 2008, 20:31
Moderatorius Grupė

Ačiū už pitching į OT.

Welcome aboard.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Padėkite man su garso problemos HalfLife Sound, Speakers & MP3 Players 3 18 sausis 2009 18:43
Pagrindinės didžiulis garso problema !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1234tk Sound, Speakers & MP3 Players 3 20 sausis 2008 17:37
Laikyti turintys didelių problemų su kompiuteriu. hhummel05 Virus, Spyware & Security 3 6 sausis 2008 13:11
Garso problemos TES4 Sound, Speakers & MP3 Players 2 4 sausis 2008 10:45
Problemos su mano garso Bobutė Multimedia & Codecs 4 Lapkritis 27, 2007 01:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.