![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir lielas problēmas ar manu skaņu (izmantojot Sound Blaster Audigy), tāpēc es ceru, ka viens no jums puiši spēs sniegt man palīdzību. Manu skaņu ko izmanto, lai pilnībā neregulāri. Izlases veidā reizes, skaņu pilnībā atslēgt pilnībā, un es nevar atrisināt jautājumu, līdz es tinkered apkārt ar to, ko pārinstalēt draiveri, atkārtota iedarbināšana manā datorā dažas reizes, ect. Šajā brīdī mana skaņa nešķiet, ka vēlaties atgriezties pie visiem. Creative Diagnostics ir mani iet būs peld ar krāsām, bet es esmu joprojām nespēj uzklausīt jebkuru skaņu. Kaut kas patiešām dīvaini, ka, mēģinot apskatīt youtube, vai jebkura cita veida videomateriāli, mana pārlūkprogramma veida iesaldēšanu izveidots kā 7 sekundes, un kad tā sāk, video neatskaņo ilgāk kā 2 sekundes, bez apstāšanās. Tas ir smieklīgi. Papildus tam, esmu šīs rāpojošs "dekompresija bumba" lieta, kas notiek ar manu datoru. Es nezinu, vai tā ir saistīta, bet tas ir tas, Avast! pacēla: ![]() Es esmu gatava un vēlas atbildēt uz jautājumiem vai jānorāda par jebkuru subjektu, lai labāk paskaidrotu manu problēmu. Paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu to. |
|
| |||
| |||
| Man bija tā šāvienu, un es nedomāju, ka tas palīdzēja vispār. Laba ideja though. Man ir tas maz problēmu ... ![]() Lūdzu, ja jums ir kādi jebkuru citu idejas. |
|
| |||
| |||
| Right click Audio Device un izvēlēties atjaunināt vadītājam. Ja tas nedarbojas labi noklikšķiniet uz tās un izvēlēties atinstalēt. Restartējiet datoru un Windows pārinstalēt to. |
|
| |||
| |||
| Esmu mēģinājis gan-atjaunināšana neievieš nekādus logus un, kad mēģinu uzstādīt saka, ka tā neizdevās, jo ierīce var pieprasīt to boot up datoru. : - / |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Cool mājas lapā, tā secināja, Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player, un Sun Java JRE atjauninājumi ... Vai kāds no šiem būtu lietderīgi ..? |
|
| |||
| |||
| Es tā nedomāju, bet tā nevar ievainot. Jums nepieciešams izdomāt, kā pārinstalēt vai atjaunināt audio draiveri. Lejupielādēt Everest un redzēt, ja var noteikt, modelis # vai kaut ko un apmeklēt veidotāju interneta vietni, lai meklētu to, kas jādara, lai saņemtu to atkārtoti uzstāda. |
|
| |||
| |||
| Tas var izklausīties muļķīgi, bet dzeltens (!) Ir novecojusi vadītāja, kā jūs zināt, protams. Vai esat mēģinājis atinstalēt visus vadītāju un skaņas pilnīgi un iesaistot pārinstalēt pilnīgi. Ja tas nedarbojas vai esat mēģinājis sistēma reboot? Varbūt jūs fiddled dažus uzstādījumus, vai cita programma, nosakot to, kas rada problēmu šeit. Žēl, es nezinu daudz tikai mēģina palīdzēt =]. * Oldtimer. |
|
| |||
| |||
| Paldies par Pitching in OT. Welcome aboard. |