![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam poważne problemy z moim dźwięku (za pomocą karty Sound Blaster Audigy), więc mam nadzieję, że jeden z was będzie w stanie udzielić mi pomocy. Moje dźwięku była zupełnie sporadycznie. Losowo razy, dźwięk będzie wyłączyć całkowicie, a byłbym w stanie rozwiązać problemu, dopóki nie tinkered wokół niej przez ponowne zainstalowanie sterowników, uruchamiając mój komputer kilka razy, ect.. W tym momencie mój dźwięk wydaje się nie chce wracać w ogóle. Creative Diagnostyka mnie mijania będą latający kolory, ale ja wciąż nie słychać żadnych dźwięków. Coś naprawdę dziwne jest, że podczas próby wyświetlenia youtube, lub innego rodzaju filmy, moje przeglądarka rodzaju, takie jak zamrożenie na 7 sekund, a gdy zacznie, film nie będzie grać dłużej niż 2 sekundy, bez zatrzymywania się. To niedorzeczne. Oprócz tego, mam ten creepy "dekompresją bomby" coś się dzieje w moim komputerze. Nie wiem czy to istotne, ale to jest avast! odebrali: ![]() Jestem gotowa i chętna do udzielenia odpowiedzi na wszelkie pytania lub podać na wszelkie tematy, które lepiej wyjaśnić mój problem. Dziękujemy za poświęcenie czasu na przeczytanie tego. |
|
| |||
| |||
| Dałem mu strzał, i nie sądzę, pomógł jej w ogóle. Good idea though. Mam mały problem ... ![]() Proszę, jeśli masz jakieś, wszelkie inne pomysły. |
|
| |||
| |||
| Kliknij prawym przyciskiem myszy urządzeń audio i wybrać aktualizację sterownika. Jeśli to nie zadziała kliknij je prawym przyciskiem myszy i wybrać odinstalować. Uruchom ponownie komputer i ponownie zainstalować system Windows. |
|
| |||
| |||
| I've tried zarówno aktualizacji nie powoduje żadnych okien, a gdy próbuję ją zainstalować mówi nie powiodła się, ponieważ urządzenie może być wymagane do rozruchu komputera. : - / |
|
| |||
| |||
| Spróbuj tego i zobacz, jeśli stwierdzi jakiekolwiek aktualizacje dla Ciebie. Secuna Software Inspector |
|
| |||
| |||
| Cool stronie, okazało się Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player oraz Sun Java JRE aktualizacje ... Czy którykolwiek z tych być przydatne ..? |
|
| |||
| |||
| I don't think so, ale nie może boleć. Musisz dowiedzieć się, jak zainstalować lub zaktualizować sterownik audio. Pobrać Everest i sprawdzić, czy można zidentyfikować model lub coś i odwiedź witrynę sieci Web do decydentów szukać tego, co należy zrobić, aby ją ponownie zainstalować. |
|
| |||
| |||
| Może to głupie dźwięku, ale żółty (!) Jest nieaktualny sterownik jak wiesz oczywiście. Czy próbowano odinstalować wszystkie sterowniki i dźwięk całkowicie i uzyskanie ponownej całkowicie. Jeśli to nie działa Pan próbował system reboot? Może fiddled z niektórych ustawień lub innym programe ustawienie to przyczyną problemu tutaj. Niestety nie wiem, po prostu wiele próbuje pomóc =]. * Oldtimer. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za pitching w OT. Witamy na pokładzie. |