menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Obrovské problémy so zvukom!

Reply

Thread Tools
Old 27. januára 2008, 10:24
Člen Skupina

Default Obrovské problémy so zvukom!

Mám veľké problémy so svojim zvukom (pomocou Sound Blaster Audigy), tak dúfam, že jeden z vás si budú môcť dať mi pomoct.

Moja zvuku boli úplne ojedinelé. Náhodne krát, zvuk by sa vypne úplne, a já bych byť schopný vyriešiť tento problém, kým som s ňou asi tinkered reinštaláciou ovládače, reštartovať počítač niekoľkokrát, ect. V tomto momente, môj zvuk nezdá sa chcú vrátiť vôbec. Creative Diagnostika sa mi obiehanie sa lietania farby, ale já jsem stále ešte nie je počuť žiadny zvuk. Niečo naozaj divné, že sa pri pokuse o zobrazenie youtube, alebo akýkoľvek iný typ videa, môj prehliadač druhu zmraziť na podobné 7 sekúnd, a keď to začne, video nebude hrať dlhšie ako 2 sekundy bez zastavenia. Je to smiešne.

Mimo to, že som tento hrůzná "rozbalovacej bomby", čo sa deje s mojím počítačom. Nevím, jestli je to dôležité, ale to je to, čo avast! vyzdvihnúť:

Som pripravený a ochotný odpovedať na akékoľvek otázky alebo zadať o akejkoľvek veci, ktoré sa lepšie vysvetliť môj problém. Vďaka, že ste si urobili čas a prečítajte si to.
Old 27 január 2008, 11:35
Moderátor skupiny

Choď TU a nainštalovať jeden z K-Lite Codec Pack a zistiť, či to pomohlo.

Old 27 január 2008, 15:07
Člen Skupina

Dal som mu ranu, a nemyslím si, že to pomohlo vôbec. Dobrý nápad, hoci.

Já mám tento problém ...

Prosím, ak máte nejaké, akékoľvek iné myšlienky.
Old 27 január 2008, 15:11
Moderátor skupiny

Kliknite pravým tlačidlom na Audio Device a vyberte aktualizovať ovládač.

Ak to nefunguje, kliknite pravým tlačidlom myši a vybrať odinštalovať.

Reštartujte počítač a znova nainštalovať systém Windows.

Old 27 január 2008, 15:35
Člen Skupina

Jsem se pokusil oba-aktualizácia neprináša žiadne okien, a keď sa snažím nainštalovať hovorí, že sa nepodarilo, pretože prístroj sa môže požadovať, aby sa spustiť počítač. : - /
Old 27. januára 2008, 15:50
Moderátor skupiny

Vyskúšajte to a zistiť, či sa nájde všetky aktualizácie pre vás.

Secuna Software Inšpektor

Old 27 január 2008, 15:56
Člen Skupina

Cool website, sa zistilo, Adobe Reader, QuickTime, iTunes, Adobe Flash Player, Sun Java JRE a aktualizácie ... By niektorý z týchto byť užitočné ..?
Old 27 január 2008, 16:00
Moderátor skupiny

Já si nemyslím, ale to nemôže ublížiť.

Musíte vymyslieť, ako to znova nainštalovať alebo aktualizovať ovládače zvuku.

Stiahnuť Everest a uvidíme, jestli si môžete určiť model # alebo tak niečo a navštívte tvorcov webových stránok sa pozrieť na to, čo je potrebné urobiť, aby si ju preinštalovať.

Old 27 január 2008, 20:25
Nový člen skupiny

To by mohlo zvuk hlúpy, ale žltá (!) Je zastaraný ovládač, ako viete, samozrejme. Skúšali ste odinstalací všetkých ovládačov a zvuk úplne a dostať přeinstaloval úplne. Ak toto nefunguje, ste vyskúšali systém reštartuje? Možno si pohrával s nejakým nastavením alebo iné programy nastavenie je príčinou problému tu.

Prepáčte, nepoznám moc len snaží pomoct =].

* Oldtimer.
Old 27. januára 2008, 20:31
Moderátor skupiny

Vďaka za Pitching v OT.

Vitajte na palube.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomôžte mi problémy so zvukom Halflife Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 18 január 2009 18:43
Vážne obrovský zvuk problém !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1234tk Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 20 január 2008 17:37
Mějte majú obrovské problémy s počítačom. hhummel05 Virus, spyware a bezpečnosť 3 6. januára 2008 13:11
Zvukové Problémy TES4 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 4. januára 2008 10:45
Problémy so zvukovou Čarodějnice Multimedia & Kodeky 4 27. novembra 2007 01:54
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.