мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Огромне проблеме са звуком!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 јан 2008, 10:24
Мембер Гроуп

Имам великих проблема са мојим звука (користећи звук Бластер аудигы), па надам се од вас, момци ће бити у могућности за давати мене појединац помоћ.

Мој звук се сасвим спорадично. Насумце пута, звук би се у потпуности искључити, а ја бих се могао решити проблем док нисам тинкеред около са га поново инсталирајте управљачке програме, поновно покретање мој рачунар неколико пута, итд. У овом тренутку, моја звук не чини да се желе вратити на све. Креативни Дијагностика имати ће ми пролази летећи боје, али сам и даље не можете чути било који звук. Нешто је стварно чудно да када покушавате погледом ыоутубе, или било који други тип видеа, мој прегледач воља врсте као што су замрзнути за 7 секунди, а кад се почне, видео неће играти дуже од 2 секунде без заустављања. Своју 'смешан.

Осим тога, ја имам овај грозан "деконволуција бомба" ствар дешава са мојим рачунар. Не знам ако је то релевантно, али то је оно што аваст! подићи:

Ја сам спреман и спремни одговорити на било каква питања или навести на било који субјеката како би се боље објаснити мој проблем. Хвала што сте издвојили време да прочитате овај.
Old 27. Мар 2008, 11:35
Модератор / ица групе

Ићи ОВДЈЕ и инсталирајте један од К-Лите Цодец омот и видите да ли помаже.

Old 27. Мар 2008, 15:07
Мембер Гроуп

Дао сам јој метак, и не мислим на све то помогло. Добра идеја ипак.

ЈА донт имати овај мали проблем ...

Молимо вас, ако имате било, било које друге идеје.
Old 27. Мар 2008, 15:11
Модератор / ица групе

Десно кликните на аудио уређаја и изаберите ажурирате управљачки програм.

Ако се то не ради десни клик и изаберите га деинсталирам.

Поново покрените рачунар и поново инсталирали Уиндоус ће га.

Old 27. Мар 2008, 15:35
Мембер Гроуп

Иве 'суђен оба-модернизација не довести било којег прозора, а кад покушам инсталирати каже да то није успело јер је уређај мај бити потребно за чизма сеттле рачунар. : - /
Old 27 јан 2008, 15:50
Модератор / ица групе

Пробајте ово и видети ако се пронађе ажурирања за вас.

Сецуна Софтуаре инспектор

Old 27. Мар 2008, 15:56
Мембер Гроуп

Цоол уеб сајт, пронађено је Адобе Реадер, КуицкТиме, иТунес, Адобе Фласх Плаыер и Јава ЈРЕ недеља исправке ... Да ли би било који од тих би корисно ..?
Old 27. Мар 2008, 16:00
Модератор / ица групе

Ја не мислим тако, али не може наудити.

Треба схватити како да инсталирате или ажурирате аудио дривер.

Скидати Еверест и видети ако можете препознати модел # или нешто и да посетите уеб страницу бранше потражите шта треба урадити да га реинсталлед.

Old 27. Мар 2008, 20:25
Нови члан групе

То би звук глупо, али је жута (!) Је несувремен возача како знате, наравно. Јесте ли покушао деинсталирању свих возача и звук потпуно и узимајући поново инсталирајте тотално. Ако се то не ради, да ли сте покушали да систем поново подизање система? Можда ти фиддлед са неким подешавањима или неки други програм постављањем га узрокује овде.

Нажалост, не знам баш пуно покушава помоћи =].

* Олдтимер.
Old 27 јан 2008, 20:31
Модератор / ица групе

Хвала за бацање у ОТ.

Добро дошли на палубу.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц