az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Ses ile büyük sorunlar!

Reply

Konu Araçları
Old 27 Ocak 2008, 10:24
Üye Grubu

Ben () bir Sound Blaster Audigy kullanarak, bu yüzden çocuklar bana yardım vermek mümkün olacak biri umut benim ses ile büyük sorunlar yaşıyorum.

Benim ses tamamen dağınık olması için kullanılır. Rasgele zamanlarda, ses tamamen kapatmak, ve ben bu sorunu çözmek için rica ediyorum ben ile sürücüleri yeniden yükleme ile birkaç kez EKT benim bilgisayar yeniden başlatılmasını etrafında tinkered kadar. Bu noktada, benim ses hiç geri gelmek ister gibi görünüyor. Creative Diagnostics yaz olacak uçan renkleri, ancak yine de herhangi bir ses duymak mümkün pm geçme var. Bir şey gerçekten garip zaman YouTube görmek için, veya video diğer türü, tarayıcımın edecek türden 7 saniye gibi zaman başlar, video durmadan, uzun 2 saniye çalşmaz için donma çalışıyor. It's gülünç.

Buna ek olarak, bu ürpertici "azaltma bomba" şey benim bilgisayar ile gidiyoruz var. Ben eğer ilgili, ama bu ne avast olduğunu bilmiyorum! aldım:

Ben hazırım ve sorularınızı cevaplamak için veya herhangi bir konuda daha iyi sorunumu anlatmaya belirlemek olacaktır. Bu okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
Old 27 Ocak 2008, 11:35
Moderatör Grubu

Gitmek BURAYA Eğer yardımcı olur ve bir K-Lite Codec paketlerini ve görmek yükleyin.

Old 27 Ocak 2008, 15:07
Üye Grubu

Ben bir şey verdi ve ben bütün yardım sanmıyorum. Fikir olsa iyi.

Bu küçük bir sorun var ...

Lütfen, herhangi bir, diğer fikirler var.
Old 27 Ocak 2008, 15:11
Moderatör Grubu

Sağ tıklayın Audio Cihaz ve sürücü güncelleme seçin.

Eğer bu ve kaldırma seçebilirsiniz sağ klik çalışmıyor.

Bilgisayarı yeniden başlatın ve Windows yeniden yüklemeniz olacaktır.

Old 27 Ocak 2008, 15:35
Üye Grubu

Her ikisini de-herhangi bir pencere açmak değil günceldir ve denedim ben çünkü cihaz bilgisayar önyükleme gerekebilir bu başarısız diyor yüklemeye çalışın. : - /
Old 27 Ocak 2008, 15:50
Moderatör Grubu

Bu deneyin ve bakın, eğer sizin için herhangi bir güncelleştirmeleri bulur.

Secuna Yazılım Müfettiş

Old 27 Ocak 2008, 15:56
Üye Grubu

Web sitesi Harika, öyle Adobe Reader, QuickTime, iTunes bulundu, Adobe Flash Player, ve Sun Java JRE güncelleştirmeler ... Yararlı olur bir de ..?
Old 27 Ocak 2008, 16:00
Moderatör Grubu

Öyle düşünmüyorum ama acı değildir.

Nasıl yeniden yüklenir veya ses sürücüsünü güncellemek anlamaya ihtiyacımız var.

Indirmek Everest ve ne yapılabilir onu yeniden yüklenmesi için ihtiyaçları için aramak için yapılan web sitesini ziyaret # falan ve model tanımlayabildiğini bakın.

Old 27 Ocak 2008, 20:25
Yeni Üye Grubu

Bu aptal ama ses olabilir Sarı (!) Bir tarih dışında sürücü olarak biliyor elbette. Tamamen tüm sürücülerin ve ses Kaldırdıktan ve denedim tamamen yeniden yükleme var. Bu bir sistem yeniden doğmuş denedi çalışmıyor? Belki de bazı ayarlar veya başka bir programe burada soruna neden ayar ile fiddled.

Maalesef fazla = sadece yardım etmeye çalışıyorum bilmiyorum].

* Oldtimer.
Old 27 Ocak 2008, 20:31
Moderatör Grubu

OT olarak pitching için teşekkür ederiz.

Aramıza hoşgeldin.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından