менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Величезні проблеми зі звуком!

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 січня 2008, 10:24
Член групи

Default Величезні проблеми зі звуком!

У мене виникають серйозні проблеми з моїм звуку (з використанням звукових Blaster Audigy), так що я сподіваюся, один з вас, хлопці зможуть дати мені трохи допомогти.

Мій звук використовували абсолютно спорадичний характер. У випадкові моменти часу, що звук відключається зовсім, і я був би не в змозі вирішити цю проблему, поки я возився з ним навколо перевстановити драйвери, перезавантажити комп'ютер мою кілька разів, ECT. На даному етапі моя звук як видається, не хочуть повертатися на всіх. Creative діагностиці ближнього мене буде честю, але я ще не чула жодного звуку. Щось дуже дивно, що при спробі перегляду YouTube, або будь-який інший тип відео, мій браузер вигляді замерзають, як за 7 секунд, і при його запуску, відео не буде грати більше, ніж 2 секунди без зупинки. Це смішно.

На додаток до цього, я моторошне "Decompression Bomb" річ відбувається з моїм комп'ютером. Я не знаю, якщо це доречно, але ось що Avast! підібрав:

Я готовий і готові відповісти на будь-які питання і вказати на будь-які теми, щоб краще пояснити мою проблему. Дякуємо, що знайшли час, щоб прочитати це.
Old 27 січня 2008, 11:35
Модератор групи

Йти ТУТ і встановити один з K-Lite Codec Packs і подивіться, чи допоможе це.

Old 27 січня 2008, 15:07
Член групи

Я віддав його постріл, і я не думаю, що це допомогло взагалі. Гарна ідея, хоча.

У мене є ця маленька проблема ...

Будь ласка, якщо у вас є будь-які інші ідеї.
Old 27 січня 2008, 15:11
Модератор групи

Клацніть правою кнопкою миші Аудіо пристрій і виберіть "Оновити драйвер.

Якщо це не робота правою кнопкою миші і виберіть Видалити.

Перезавантажте комп'ютер і Windows буде перевстановити її.

Old 27 січня 2008, 15:35
Член групи

Я намагався як-оновлення не викликати ніяких вікон, і коли я намагаюся інсталювати Він каже, що не вдалася, оскільки пристрій може бути необхідна для завантаження комп'ютера. : - /
Old 27 січня 2008, 15:50
Модератор групи

Спробуйте і подивіться, якщо він знаходить наявність оновлень для Вас.

Secuna Software інспектор

Old 27 січня 2008, 15:56
Член групи

Класний сайт, він знайшов Adobe Reader, Quicktime, ITunes, Adobe Flash Player, і Sun Java JRE оновленнями ... Б. будь-який з цих бути корисні ..?
Old 27 січня 2008, 16:00
Модератор групи

Я так не думаю, але воно не може пошкодити.

Вам потрібно з'ясувати, як перевстановити або оновити драйвер.

Завантаження Еверест і см. якщо ви можете визначити модель # або щось і відвідайте сайт органів Мережі для пошуку, що потрібно зробити, щоб отримати його повторно.

Old 27 січня 2008, 20:25
Нові члени групи

Це може звучати безглуздо, але жовта (!) Є застарілий драйвер як ви знаєте, звичайно. Ви пробували видалити всі драйвера і звук, а одержання перевстановлення повністю. Якщо це не спрацює у вас намагалися перезавантаження системи? Може, ти грав на скрипці, з деякими настройками або іншого Programe установки його в результаті чого проблема.

На жаль я не знаю, багато як раз намагається допомогти =].

* Oldtimer.
Old 27 січня 2008, 20:31
Модератор групи

Дякуємо за пітчинг в ВІД.

Ласкаво просимо на борт.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допоможи мені з проблемами звук Halflife Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 18 січня 2009 18:43
Основною проблемою величезного !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! звук 1234tk Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 20 січня 2008 17:37
Тримайте величезні проблеми з комп'ютером. hhummel05 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 6 січня 2008 13:11
Проблеми зі звуком TES4 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 4 січня 2008 10:45
Проблеми з моїм звуком Баби Мультимедіа & кодеки 4 27 листопада 2007 01:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.