![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене виникають серйозні проблеми з моїм звуку (з використанням звукових Blaster Audigy), так що я сподіваюся, один з вас, хлопці зможуть дати мені трохи допомогти. Мій звук використовували абсолютно спорадичний характер. У випадкові моменти часу, що звук відключається зовсім, і я був би не в змозі вирішити цю проблему, поки я возився з ним навколо перевстановити драйвери, перезавантажити комп'ютер мою кілька разів, ECT. На даному етапі моя звук як видається, не хочуть повертатися на всіх. Creative діагностиці ближнього мене буде честю, але я ще не чула жодного звуку. Щось дуже дивно, що при спробі перегляду YouTube, або будь-який інший тип відео, мій браузер вигляді замерзають, як за 7 секунд, і при його запуску, відео не буде грати більше, ніж 2 секунди без зупинки. Це смішно. На додаток до цього, я моторошне "Decompression Bomb" річ відбувається з моїм комп'ютером. Я не знаю, якщо це доречно, але ось що Avast! підібрав: ![]() Я готовий і готові відповісти на будь-які питання і вказати на будь-які теми, щоб краще пояснити мою проблему. Дякуємо, що знайшли час, щоб прочитати це. |
|
| |||
| |||
| Я віддав його постріл, і я не думаю, що це допомогло взагалі. Гарна ідея, хоча. У мене є ця маленька проблема ... ![]() Будь ласка, якщо у вас є будь-які інші ідеї. |
|
| |||
| |||
| Клацніть правою кнопкою миші Аудіо пристрій і виберіть "Оновити драйвер. Якщо це не робота правою кнопкою миші і виберіть Видалити. Перезавантажте комп'ютер і Windows буде перевстановити її. |
|
| |||
| |||
| Я намагався як-оновлення не викликати ніяких вікон, і коли я намагаюся інсталювати Він каже, що не вдалася, оскільки пристрій може бути необхідна для завантаження комп'ютера. : - / |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Класний сайт, він знайшов Adobe Reader, Quicktime, ITunes, Adobe Flash Player, і Sun Java JRE оновленнями ... Б. будь-який з цих бути корисні ..? |
|
| |||
| |||
| Я так не думаю, але воно не може пошкодити. Вам потрібно з'ясувати, як перевстановити або оновити драйвер. Завантаження Еверест і см. якщо ви можете визначити модель # або щось і відвідайте сайт органів Мережі для пошуку, що потрібно зробити, щоб отримати його повторно. |
|
| |||
| |||
| Це може звучати безглуздо, але жовта (!) Є застарілий драйвер як ви знаєте, звичайно. Ви пробували видалити всі драйвера і звук, а одержання перевстановлення повністю. Якщо це не спрацює у вас намагалися перезавантаження системи? Може, ти грав на скрипці, з деякими настройками або іншого Programe установки його в результаті чого проблема. На жаль я не знаю, багато як раз намагається допомогти =]. * Oldtimer. |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за пітчинг в ВІД. Ласкаво просимо на борт. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допоможи мені з проблемами звук | Halflife | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 18 січня 2009 18:43 |
| Основною проблемою величезного !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! звук | 1234tk | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 20 січня 2008 17:37 |
| Тримайте величезні проблеми з комп'ютером. | hhummel05 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 6 січня 2008 13:11 |
| Проблеми зі звуком | TES4 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 4 січня 2008 10:45 |
| Проблеми з моїм звуком | Баби | Мультимедіа & кодеки | 4 | 27 листопада 2007 01:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |