по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Аз не Основната Windows звуци, но някои Apps направя

Reply

Нишка Инструменти
Old 13 юни 2009 г., 13:12
Новите държави Група

Имам Dell XP720 Intel Core2duo 6600 running@2.40gHz и Vista Business SP2. Имам NVIDIA GeForce 8800 GTS OC, & 3 МБ RAM. Моята звукова карта е SB X-Fi Екстремни OEM, които дойдоха с компютър. Имам осъвременяване на водачите и то е работило добре. Последните са от 11/08. Той изведнъж спря играят всички прозорци звук, WMP няма да играят всеки WMA файлове и разгарям няма никакви звуци. Itunes, обаче, не играят, както и една игра наречена FarCry. Високоговорителите тест глоба под прозорците на устройствата, но thesting картата под звука аплет в контролния панел не успее. Аз опитах преинсталирате драйверите от полза. Опитах шофьор обновяване при диспечера на устройствата и той ми каза, че най-добрия драйвер е инсталиран. Някакви идеи?
Благодарности

Хосе
Old 13 юни 2009 г., 14:13
Член Група

деинсталиране на устройството (използвайки Device Manager) и рестартира, след което инсталирайте itll него.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc