menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Nemám hlavním Windows zvuky ale některé apps dělat

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 13:12
Nový člen skupiny

Default Nemám hlavním Windows zvuky ale některé apps dělat

Mám Dell XP720 INTEL Core2duo 6600 running@2.40gHz a Vista Business s aktualizací SP2. Mám NVIDIA GeForce 8800 GTS OC & 3 MB paměti RAM. Mé zvukové karty je SB X-Fi Extreme OEM dodávané s počítačem. Mám aktualizované ovladače a bylo to v pořádku. V poslední době od 11.08. Je náhle přestal hrát jakoukoli oken zvuk, WMP se nebude hrát žádné soubory WMA a oživnout nemá žádné zvuky. ITunes, však hrát stejně jako hru s názvem FarCry. Reproduktory zkouška pokutu za okny zařízení ale thesting karty za zvuku applet v Ovládacích panelech nezdaří. Jsem se pokusil přeinstalací ovladače bezvýsledně. Zkoušel jsem aktualizovat ovladače pod Device Manager a je mi říká nejlepší ovladač je instalován. Any ideas?
Díky

Jose
Old 13. června 2009, 14:13
Člen Skupina

Default Nemám hlavním Windows zvuky ale některé apps dělat

odinstalovali zařízení (pomocí Správce zařízení) a restartujte počítač, itll znovu ji.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Google Apps je mimo Beta (ano, opravdu) evilfantasy Obecné Software Chat 3 7. července 2009 16:14
Automatické otevření okna IE a zvuky akyadav001 Virus, spyware a bezpečnost 12 6. října 2008 09:17
Použití DOS aplikace a hry pro Vista 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 4 7. září 2008 02:47
XP2 XP a 16 bit apps Ajay Operační systémy Windows 2 27. listopadu 2007 14:35
Každý, kdo používá přenosné apps? Buchanan Obecné Software Chat 3 4. Září 2007 11:01
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.