![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Dell XP720 INTEL Core2duo 6600 running@2.40gHz a Vista Business s aktualizací SP2. Mám NVIDIA GeForce 8800 GTS OC & 3 MB paměti RAM. Mé zvukové karty je SB X-Fi Extreme OEM dodávané s počítačem. Mám aktualizované ovladače a bylo to v pořádku. V poslední době od 11.08. Je náhle přestal hrát jakoukoli oken zvuk, WMP se nebude hrát žádné soubory WMA a oživnout nemá žádné zvuky. ITunes, však hrát stejně jako hru s názvem FarCry. Reproduktory zkouška pokutu za okny zařízení ale thesting karty za zvuku applet v Ovládacích panelech nezdaří. Jsem se pokusil přeinstalací ovladače bezvýsledně. Zkoušel jsem aktualizovat ovladače pod Device Manager a je mi říká nejlepší ovladač je instalován. Any ideas? Díky Jose |
|
| |||
| |||
| odinstalovali zařízení (pomocí Správce zařízení) a restartujte počítač, itll znovu ji. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Google Apps je mimo Beta (ano, opravdu) | evilfantasy | Obecné Software Chat | 3 | 7. července 2009 16:14 |
| Automatické otevření okna IE a zvuky | akyadav001 | Virus, spyware a bezpečnost | 12 | 6. října 2008 09:17 |
| Použití DOS aplikace a hry pro Vista | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 4 | 7. září 2008 02:47 |
| XP2 XP a 16 bit apps | Ajay | Operační systémy Windows | 2 | 27. listopadu 2007 14:35 |
| Každý, kdo používá přenosné apps? | Buchanan | Obecné Software Chat | 3 | 4. Září 2007 11:01 |
| Thread Nástroje | |
| |