μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Δεν έχω καμία κύρια ήχους των Windows, αλλά κάνει κάποιες εφαρμογές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 13:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν έχω καμία κύρια ήχους των Windows, αλλά κάνει κάποιες εφαρμογές

Έχω ένα Dell XP720 INTEL Core2duo 6600 running@2.40gHz και Vista Business SP2. Έχω μια NVIDIA GeForce 8800 GTS OC, & 3 MB μνήμης RAM. Η κάρτα ήχου είναι η SB X-Fi Extreme OEM που συνοδεύει τον υπολογιστή. Έχω ενημέρωση των οδηγών και ότι ήταν εργάσιμη προστίμου. Η τελευταία είναι από τις 11/08. Είναι ξαφνικά σταμάτησε να παίζει κάθε παράθυρα ήχο, το WMP δεν θα παίξει κανένα αρχεία WMA και ζωογονώ δεν έχει ήχους. ITunes, ωστόσο, έχει παίξει καθώς και ένα παιχνίδι που ονομάζεται FarCry. Οι ομιλητές προστίμου υπό δοκιμή τα παράθυρα συσκευές αλλά thesting της κάρτας υπό τον ήχο του Control Panel applet αποτύχει. Έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταση των οδηγών ώστε δεν μπορεί. Προσπάθησα ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης υπό Device Manager και μου λέει ότι ο καλύτερος οδηγός είναι εγκατεστημένο. Οποιαδήποτε ιδέα;
Ευχαριστώ

Jose
Old 13 Ιουν 2009, 14:13
Μέλος Ομάδα

Default Δεν έχω καμία κύρια ήχους των Windows, αλλά κάνει κάποιες εφαρμογές

απεγκατάσταση της συσκευής (με τη χρήση της συσκευής διαχειριστής) και η επανεκκίνηση, τότε itll επανεγκαταστήσετε.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Google Apps είναι εκτός Beta (ναι, αλήθεια) evilfantasy Γενικά Λογισμικό Chat 3 7 Ιουλ 2009 16:14
Αυτόματα άνοιγμα IE παράθυρα και ήχους akyadav001 Virus, Spyware & Ασφάλεια 12 6 Οκτ 2008 09:17
Χρησιμοποιώντας DOS εφαρμογές και παιχνίδια για Vista 4D (Fordy (Ford) Ollie Λειτουργικά συστήματα Windows 4 7ο Σεπ 2008 02:47
XP2 XP 16 bit και εφαρμογές Ajay Λειτουργικά συστήματα Windows 2 27 Νοε 2007 14:35
Όποιος χρησιμοποιούνται φορητές εφαρμογές; Buchanan Γενικά Λογισμικό Chat 3 4η Sep 2007 11:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.