![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי Dell XP720 INTEL Core2duo 6600 running@2.40gHz Vista Business ו SP2. יש לי GEForce NVIDIA 8800 GTS OC, & 3 MB של זיכרון RAM. כרטיס הקול שלי הוא SB X-Fi OEM אקסטרים שהגיעו עם המחשב. יש לי את מנהלי ההתקנים המעודכנים וזה עובד מצוין. העדכני ביותר להיות מ 11/08. הוא עצר פתאום לשחק כל החלונות קול, את WMP לא לשחק כל קבצי WMA ו למהר אין נשמע. Itunes, עם זאת, עושה משחק, כמו גם משחק שנקרא FarCry. הדוברים הבדיקה בסדר תחת Windows התקנים אבל thesting את כרטיס הקול תחת יישומון בלוח הבקרה נכשל. ניסיתי התקנה מחדש של מנהלי התקנים ללא הועיל. ניסיתי לעדכן את מנהל ההתקן תחת מנהל ההתקנים, והיא אומרת לי את הנהג הטוב ביותר הוא מותקן. יש לך רעיונות? תודה חוזה |
|
| |||
| |||
| להסיר את המכשיר (באמצעות מנהל ההתקנים) ואת אתחול מחדש, itll מכן להתקין אותו מחדש. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Google Apps הוא מחוץ ביתא (כן, באמת) | evilfantasy | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 7 יולי 2009 16:14 |
| פתיחה אוטומטית של Windows ו-IE נשמע | akyadav001 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 12 | 6 אוקטובר 2008 09:17 |
| השימוש ב DOS Apps ומשחקים על Vista | 4d (Fordy (פורד) אולי | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 7 ספטמבר 2008 02:47 |
| XP2 XP ו 16 ביט Apps | אג 'יי | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -27 נובמבר 2007 14:35 |
| כל אחד נעשה שימוש ניידים Apps? | buchanan | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 4 ספטמבר 2007 11:01 |
| שרשרת כלים | |
| |