![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Dell XP720 Core2Duo 6.600 running@2.40gHz ir Vista Business SP2. Turiu NVIDIA GeForce 8800 GTS OC, & 3 MB RAM. Mano garso korta SB X-Fi Extreme OEM, kad atėjo su kompiuteriu. Aš atnaujintas tvarkykles ir jis dirbo puikiai. Paskutinės iš jų yra nuo 11/08. Jis staiga nustojo groti visus langus garso, WMP negali žaisti visus WMA failus ir pagreitina neturi jokių garsų. ITunes, tačiau, ar žaisti, taip pat žaidimas vadinamas FarCry. Kalbėjo bandymas baudą pagal prietaisus, bet langai thesting kortelės pagal garso programėlę Valdymo skydas nepavyksta. Mėginau įdiegti tvarkykles jokios naudos. Bandžiau atnaujinti tvarkyklę pagal Device Manager ir jis liepia man geriausias vairuotojas yra įdiegtas. Any ideas? Ačiū Chosė |
|
| |||
| |||
| šalinimo įtaisas (naudojant Device Manager) ir perkraukite, itll paskui įdiegti jį. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Google Apps" Out of Beta (Taip, tikrai) | evilfantasy | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 7 liepa 2009 16:14 |
| Automatiškai atidaryti IE langus ir garsai | akyadav001 | Virus, Spyware & Security | 12 | 6 spalis 2008 09:17 |
| Naudojant DOS Apps ir žaidimų Vista | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 4 | Rugsėjis 7, 2008 02:47 |
| XP XP2 ir 16 bit apps | Ajay | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 27, 2007 14:35 |
| Kiekvienas naudojamas Portable apps? | Buchanan | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Rugsėjis 4, 2007 11:01 |
| Temos įrankiai | |
| |