mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Man nav pamata Windows skaņas, bet daži apps do

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 13, 2009, 13:12
New Member Group

Default Man nav pamata Windows skaņas, bet daži apps do

Man ir Dell XP720 INTEL Core2Duo 6.600 running@2.40gHz un Vista Business SP2. Man ir NVIDIA GeForce 8800 GTS OC, & 3 MB RAM. Manu skaņu karte ir SB X-Fi Extreme OEM, kas nāca ar datoru. Man ir atjaunota vadītāju un tas strādā labi. Pēdējais ir no 11/08. Tas pēkšņi pārtrauca spēlēt jebkuru Windows skaņas WMP neatskaņo jebkurā wma failus un paātrināt nav nekādas skaņas. ITunes, tomēr, tas spēlē, kā arī spēli sauc FarCry. Runātāji tests sodu saskaņā ar logu ierīces, bet thesting karti ar skaņas sīklietotnes vadības panelī neizdodas. Esmu mēģinājis pārinstalēt draiveri palikuši bez rezultātiem. Es mēģināju vadītājs atjaunināt saskaņā Device Manager, un tā man saka, labākais draiveris ir instalēts. Any ideas?
Pateicība

Jose
Old Jūnijs 13, 2009, 14:13
Loceklis

Default Man nav pamata Windows skaņas, bet daži apps do

atinstalēt ierīci (izmantojot Device Manager) un reboot, itll pēc tam atkārtoti instalējiet to.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.