![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Dell XP720 INTEL Core2duo 6600 running@2.40gHz a Vista Business s balíkom SP2. Mám NVIDIA GeForce 8800 GTS OC & 3 MB pamäte RAM. Mojej zvukovej karty je SB X-Fi Extreme OEM dodanej s počítačom. Mám aktualizované ovládače a bolo to v poriadku. V poslednej dobe od 11.08. Je náhle prestanete hrať akúkoľvek okien zvuk, WMP sa nebude hrať žiadne súbory WMA a oživnout nemá žiadne zvuky. ITunes, však hrať rovnako ako hru s názvom FarCry. Reproduktory skúška pokutu za oknami zariadenia ale thesting karty za zvuku applet v Ovládacom paneli zlyhá. Som sa pokúsil reinštaláciou ovládače bezvýsledne. Zkoušel jsem aktualizovať ovládače pod Device Manager a je mi hovorí najlepšie ovládač je inštalovaný. Any ideas? Vďaka Jose |
|
| |||
| |||
| odinštalujete zariadenia (pomocou Správcu zariadení) a reštartujte počítač, itll znovu ju. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Google Apps je mimo Beta (áno, naozaj) | evilfantasy | Všeobecné Software Chat | 3 | 7. júla 2009 16:14 |
| Automatické otvorenie okna IE a zvuky | akyadav001 | Virus, spyware a bezpečnosť | 12 | 6. októbra 2008 09:17 |
| Použitie DOS aplikácie a hry pre Vista | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 4 | 7. septembra 2008 02:47 |
| XP2 XP a 16 bit apps | Ajay | Operačné systémy Windows | 2 | 27. novembra 2007 14:35 |
| Každý, kto používa prenosné apps? | Buchanan | Všeobecné Software Chat | 3 | 4. September 2007 11:01 |
| Thread Tools | |
| |