мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Немам главни Уиндоус звуци али неки аппс учинити

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. јуни 2009, 13:12
Нови члан групе

Default Немам главни Уиндоус звуци али неки аппс учинити

Имам Делл КСП720 ИНТЕЛ Цоре2дуо 6600 руннинг@2.40гХз и Виста Бусинесс СП2. Имам НВИДИА ГеФорце 8800 ГТС ОЦ, & 3 МБ РАМ-а. Мој звучна картица је СБ Кс-Фи Екстреме ОЕМ који сте добили са рачунаром. Имам ажуриране управљачке програме и то је био радни у реду. Најновија од њих било је из 11/08. Она изненада престао играње било којег прозора звук, у умп неће играти било који УМА датотеке и убрзати нема звуци. ИТунес, међутим, не играју, као и игра зове ФарЦры. Уводничар тест фино под прозоре уређаје, али тхестинг картицу под звука апплет на контролној табли не успе. Покушао сам поново инсталирате управљачке програме ни корист. Покушао сам упдате дривер под Девице Манагер и то рећи мене најбољи возач је инсталиран. Било који идеја?
Хвала

Јосе
Old 13. јуни 2009, 14:13
Мембер Гроуп

Default Немам главни Уиндоус звуци али неки аппс учинити

деинсталирам уређаја (Девице Манагер користите) и поновно подизање система, итлл затим поново инсталирајте га.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Гоогле Аппс је изван Бета (да, стварно) евилфантасы Уопштено Софтуаре Цхат 3 7. јула 2009 16:14
Аутоматско отварање ИЕ прозора и звуке акыадав001 Вирус, Спыуаре и безбедност 12 6 октобар 2008 09:17
Употреба ДОС аппс и игра на Видик 4Д (Форды (Форд) Оллие Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 7. Сеп 2008 02:47
КСП2 КСП и 16 залогај аппс Ајаы Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 27 новембар 2007 14:35
Свако користи портабле аппс? Буцханан Уопштено Софтуаре Цхат 3 4. Сеп 2007 11:01
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц