менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

У мене немає основних звуки Windows, але деякі Служби робити

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 13:12
Нові члени групи

Default У мене немає основних звуки Windows, але деякі Служби робити

У мене є Dell XP720 Intel Core2Duo 6600 running@2.40gHz і Vista Business SP2. У мене NVIDIA GeForce 8800 GTS OC, & 3 МБ ОЗУ. Моя звукова карта SB X-Fi Extreme OEM, що додається до комп'ютера. Я поновив драйвери і він працює прекрасно. Останнім часом від 11/08. Він раптом перестав грати будь-який звук Windows, WMP не гратиме ніякої WMA файлах Quicken і не має будь-яких звуків. Itunes, однак, не грати, а також у гру під назвою FarCry. Штраф ораторів випробування під вікнами пристроїв, але thesting карту під звуковий аплет панелі управління не вдається. Я спробував перевстановити драйвери безрезультатно. Встановлено я намагався оновлення драйвера під Диспетчер пристроїв і він говорить мені, найкращий водій. Будь-які ідеї?
Спасибо

Хосе
Old 13 червня 2009, 14:13
Член групи

Default У мене немає основних звуки Windows, але деякі Служби робити

видалити пристрій (за допомогою Device Manager) і перезавантажити, Itll перевстановіть її.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Служби Google буде знята з виробництва Beta (так, на самом деле) evilfantasy General Software чат 3 7 липня 2009 16:14
Автоматичне відкриття вікна IE і звуки akyadav001 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 12 6 жовтня 2008 09:17
Використання DOS програм та ігор на Vista 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 4 7 вересня 2008 02:47
XP XP2 і 16 бітні програми Аджай Операційні системи Windows 2 27 листопада 2007 14:35
Будь-яке використаний Portable Apps? Бьюкенен General Software чат 3 4 вересня 2007 11:01
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.