![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є Dell XP720 Intel Core2Duo 6600 running@2.40gHz і Vista Business SP2. У мене NVIDIA GeForce 8800 GTS OC, & 3 МБ ОЗУ. Моя звукова карта SB X-Fi Extreme OEM, що додається до комп'ютера. Я поновив драйвери і він працює прекрасно. Останнім часом від 11/08. Він раптом перестав грати будь-який звук Windows, WMP не гратиме ніякої WMA файлах Quicken і не має будь-яких звуків. Itunes, однак, не грати, а також у гру під назвою FarCry. Штраф ораторів випробування під вікнами пристроїв, але thesting карту під звуковий аплет панелі управління не вдається. Я спробував перевстановити драйвери безрезультатно. Встановлено я намагався оновлення драйвера під Диспетчер пристроїв і він говорить мені, найкращий водій. Будь-які ідеї? Спасибо Хосе |
|
| |||
| |||
| видалити пристрій (за допомогою Device Manager) і перезавантажити, Itll перевстановіть її. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Служби Google буде знята з виробництва Beta (так, на самом деле) | evilfantasy | General Software чат | 3 | 7 липня 2009 16:14 |
| Автоматичне відкриття вікна IE і звуки | akyadav001 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 12 | 6 жовтня 2008 09:17 |
| Використання DOS програм та ігор на Vista | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 4 | 7 вересня 2008 02:47 |
| XP XP2 і 16 бітні програми | Аджай | Операційні системи Windows | 2 | 27 листопада 2007 14:35 |
| Будь-яке використаний Portable Apps? | Бьюкенен | General Software чат | 3 | 4 вересня 2007 11:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |