по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Имам проблем говорител

Reply

Нишка Инструменти
Old 7ми септември 2007, 06:15
Новите държави Група

Default Имам проблем говорител

Моят говорители не са това, което те използват, за да бъде. те са били добри. но сложих logitec уеб CAM софтуера и той се промени моя говорител звук. Сега те са слаби. всеки звук от тях звучи като запис от огромна празна стая. Трябва да кривошип ги чувам никаква музика или филм.

как мога да си сложа говорители звука обратно до мястото, където си беше? Опитвам контрол панел, но нищо не работи, може би аз направих грешка. всяко suggesstions?

Аз съм загубил.
Old 8мо Sep 2007, 08:04
Новите държави Група

Default Имам проблем говорител

Някой знае ли проблема? как да поправя това?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Монитор високоговорител Проблем apolutrosi Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 1 30 Май 2009 11:47
£ 350 за говорители нагоре Olli1324 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 3 27 май 2008 г. 16:07
Високоговорител проблем chantal33 Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 4 8 февруари 2008 11:13
Високоговорител пръщене ... pauvons Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 2 3 януари 2008 18:36
Creative високоговорител - Висококачествени говорители за игри! quinda Общи Хардуер Чат 1 21 Окт 2006 13:50
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc