![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje reproduktory nejsou to, co se bude používat. byly dobré. ale dal jsem logitec Webcam software a to změnilo můj reproduktorový zvuk. Nyní jsou slabé. každý zvuk z nich zní jako nahrávka ze obrovský prázdný prostor. Mám na klikové nich slyšet jakékoliv hudby nebo filmu. jak mohu dát můj reproduktoru zvuk zpátky tam, kde to bylo? Snažím ovládací panel, ale nic pracoval, možná jsem to špatně. žádné suggesstions? Ztratil jsem se. |
|
| |||
| |||
| Ví někdo, problém? Jak mohu opravit? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor Reproduktorové Problem | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 30. květen 2009 11:47 |
| 350 liber za mluvčího zřídí | Olli1324 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 27. května 2008 16:07 |
| Reproduktorové problém | chantal33 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 8. února 2008 11:13 |
| Reproduktorové praskání ... | pauvons | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 3. ledna 2008 18:36 |
| Creative Reproduktor - Vysoce kvalitní reproduktor pro hraní! | quinda | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. října 2006 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |