μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Έχω ένα πρόβλημα ομιλητή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7η Σεπτεμβρίου 2007, 06:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Έχω ένα πρόβλημα ομιλητή

Ηχεία μου δεν είναι αυτό που χρησιμοποιούν για να είναι. ήταν καλή. αλλά έβαλα logitec web cam το λογισμικό και το άλλαξε μου ομιλητή ήχο. τώρα είναι αδύναμη. κάθε ήχο από αυτά, ακούγεται σαν μια εγγραφή από μια τεράστια άδεια αίθουσα. Έχω να στροφαλοφόροι τους για την εκδίκαση κάθε μουσική ή ταινία.

Πώς μπορώ να μου ομιλητή ήχου πίσω εκεί που ήταν; Προσπαθώ πίνακα ελέγχου, αλλά τίποτα δεν λειτούργησε, ίσως το έκανα λάθος. κάθε suggesstions;

Έχω χαθεί.
Old 8ης Σεπτεμβρίου 2007, 08:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Έχω ένα πρόβλημα ομιλητή

Ξέρει κανείς το πρόβλημα; πώς μπορώ να το διορθώσω;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Monitor Speaker Problem apolutrosi Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 30 Μαΐου 2009 11:47
£ 350 για το ηχείο που έχει συσταθεί Olli1324 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 3 27 Μαΐου 2008 16:07
Ομιλητής πρόβλημα chantal33 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 8η Φεβ 2008 11:13
Ομιλητής τρίξιμο ... pauvons Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 3η Ιαν 2008 18:36
Creative Ομιλητής - υψηλής ποιότητας ηχείο για gaming! quinda Γενική Συζήτηση Hardware 1 21 Οκτ 2006 13:50
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.