![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moji zvučnici nisu ono što im je koristiti se. oni su bili dobri. ali sam stavio logitec web cam softvera i to promijenio moj speaker zvuk. sada su oni slabi. svaki zvuk od njih zvuči kao snimka s ogromnim prazna soba. Imam ih na zglob i čuti glazbu ili bilo koji film. kako mogu staviti moj speaker zvuk natrag do mjesta gdje je to? JA probati upravljačkoj ploči, ali ništa radili, možda sam ga krivo. bilo koja suggesstions? Izgubio sam se. |
|
| |||
| |||
| bilo tko znati taj problem? kako ću to popraviti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor Govornički Problem | apolutrosi | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 30. svibanj 2009 11:47 |
| £ 350 za zvučnički set up | Olli1324 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 27. svibanj 2008 16:07 |
| Govornički problem | chantal33 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 8. veljača 2008 11:13 |
| Govornički pucketanje ... | pauvons | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 3. siječanj 2008 18:36 |
| Creative Govornički - Visokokvalitetni zvučnik za gaming! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21. listopad 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |