mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Turiu garsiakalbio problema

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 7, 2007, 06:15
Naujas Narys

Default Turiu garsiakalbio problema

Mano garsiakalbiai yra ne tai, ką jie naudoja būti. jie buvo geros. bet aš įdėti logitec web cam programinė įranga ir ji pakeitė mano garsiakalbio garsą. Dabar jie yra silpni. kiekvienas iš jų sklindantis garsas skamba kaip iš labai tuščias kambarys registravimas. turiu alkūninius juos išklausyti bet muzikos ar filmą.

Kaip įdėti savo garsiakalbio garsą grįžti ten, kur ji buvo? Bandau valdymo skydelyje, bet nieko neveikia, gal aš jį neteisingai. bet suggesstions?

I'm lost.
Old Rugsėjis 8, 2007, 08:04
Naujas Narys

Default Turiu garsiakalbio problema

Anybody know problema? Kaip tai pataisyti?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Monitor Speaker Problema apolutrosi Sound, Speakers & MP3 Players 1 Gegužė 30, 2009 11:47
Už garsiakalbio 350 £ įsteigti Olli1324 Sound, Speakers & MP3 Players 3 Gegužė 27, 2008 16:07
Garsiakalbio problema chantal33 Sound, Speakers & MP3 Players 4 8 vasaris 2008 11:13
Pranešėjai spirgučių ... pauvons Sound, Speakers & MP3 Players 2 3 sausis 2008 18:36
Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! quinda General Hardware Chat 1 21 spalis 2006 13:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.