![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano garsiakalbiai yra ne tai, ką jie naudoja būti. jie buvo geros. bet aš įdėti logitec web cam programinė įranga ir ji pakeitė mano garsiakalbio garsą. Dabar jie yra silpni. kiekvienas iš jų sklindantis garsas skamba kaip iš labai tuščias kambarys registravimas. turiu alkūninius juos išklausyti bet muzikos ar filmą. Kaip įdėti savo garsiakalbio garsą grįžti ten, kur ji buvo? Bandau valdymo skydelyje, bet nieko neveikia, gal aš jį neteisingai. bet suggesstions? I'm lost. |
|
| |||
| |||
| Anybody know problema? Kaip tai pataisyti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Monitor Speaker Problema | apolutrosi | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Gegužė 30, 2009 11:47 |
| Už garsiakalbio 350 £ įsteigti | Olli1324 | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Gegužė 27, 2008 16:07 |
| Garsiakalbio problema | chantal33 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 8 vasaris 2008 11:13 |
| Pranešėjai spirgučių ... | pauvons | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 3 sausis 2008 18:36 |
| Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21 spalis 2006 13:50 |
| Temos įrankiai | |
| |