mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Am o problemă vorbitor

Reply

Thread Tools
Old 7a Sep 2007, 06:15
Noile state Group

Default Am o problemă vorbitor

Meu de difuzoare nu sunt ceea ce le folosesc pentru a fi. au fost bune. dar am pus logitec web cam software şi ea mi-a schimbat vorbitor de sunet. Acum ei sunt slabi. fiecare sunet din ele sună ca o înregistrare de la un mare gol de cameră. Eu trebuie să joc de cuvinte pentru a le auzi nici o muzica sau film.

cum pot să-mi pun inapoi la vorbitor de sunet unde a fost? Am incercat pe panoul de control, dar nimic nu a funcţionat, poate că eu am făcut-o greşit. orice suggesstions?

Sunt pierdut.
Old 8a Sep 2007, 08:04
Noile state Group

Default Am o problemă vorbitor

cunosc pe cineva problema? cum pot repara?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Monitorul Vorbitor Problemã apolutrosi Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 30 mai 2009 11:47
£ 350 de vorbitor, înfiinţat Olli1324 Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 3 27 mai 2008 16:07
Vorbitor problemă chantal33 Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 4 8 februarie 2008 11:13
Vorbitor trosnituri ... pauvons Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 2 3 ianuarie 2008 18:36
Creative Vorbitor - difuzor de înaltă calitate pentru jocuri! quinda General Hardware Chat 1 21 octombrie 2006 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.