![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja reproduktory nie sú to, čo sa bude používať. boli dobré. ale dal som logitec Webcam softvér a to zmenilo môj reproduktorový zvuk. Teraz sú slabé. každý zvuk z nich znie ako nahrávka zo obrovský prázdny priestor. Mám na kľukovej nich počuť akejkoľvek hudby alebo filmu. ako môžem dať môj reproduktora zvuk späť tam, kde to bolo? Snažím ovládací panel, ale nič pracoval, možno som to zle. žiadne suggesstions? Stratil som sa. |
|
| |||
| |||
| Vie niekto, problém? Ako môžem opraviť? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor Reproduktorové Problem | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 30. máj 2009 11:47 |
| 350 libier za hovorcu zriadi | Olli1324 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 27. mája 2008 16:07 |
| Reproduktorové problém | chantal33 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 4 | 8. februára 2008 11:13 |
| Reproduktorové praskanie ... | pauvons | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 3. januára 2008 18:36 |
| Creative Reproduktor - Vysoko kvalitný reproduktor pre hranie! | Quindi | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 21. októbra 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |