мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Имам звучник проблем

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. Сеп 2007, 06:15
Нови члан групе

Default Имам звучник проблем

Моји звучници нису оно што им је користити се. они су били добри. али сам ставио логитец уеб цам софтвера и то променио мој Спеакер звук. сада су они слаби. сваки звук од њих звучи као снимак са огромним празна соба. Имам их на зглоб и чути музику или било који филм.

како могу ставити мој Спеакер звук натраг до места где је то? ЈА пробати контролној табли, али ништа радили, можда сам га криво. било која суггесстионс?

Изгубио сам се.
Old 8. Сеп 2007, 08:04
Нови члан групе

Default Имам звучник проблем

било ко кноткле тај проблем? како ћу то поправити?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Монитор Говорнички Проблем аполутроси Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 30 мај 2009 11:47
£ 350 за звучника сет уп Олли1324 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 27 мај 2008 16:07
Говорнички проблем цхантал33 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 8 фебруар 2008 11:13
Говорнички пуцкетање ... паувонс Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 3 јануар 2008 18:36
Цреативе Говорнички - Висококвалитетни звучник за гаминг! куинда Генерал Хардуаре Цхат 1 21 октобар 2006 13:50
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц