![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Моји звучници нису оно што им је користити се. они су били добри. али сам ставио логитец уеб цам софтвера и то променио мој Спеакер звук. сада су они слаби. сваки звук од њих звучи као снимак са огромним празна соба. Имам их на зглоб и чути музику или било који филм. како могу ставити мој Спеакер звук натраг до места где је то? ЈА пробати контролној табли, али ништа радили, можда сам га криво. било која суггесстионс? Изгубио сам се. |
|
| |||
| |||
| било ко кноткле тај проблем? како ћу то поправити? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор Говорнички Проблем | аполутроси | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 30 мај 2009 11:47 |
| £ 350 за звучника сет уп | Олли1324 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 27 мај 2008 16:07 |
| Говорнички проблем | цхантал33 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 8 фебруар 2008 11:13 |
| Говорнички пуцкетање ... | паувонс | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 3 јануар 2008 18:36 |
| Цреативе Говорнички - Висококвалитетни звучник за гаминг! | куинда | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 21 октобар 2006 13:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |