az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Bir hoparlör sorunum var

Reply

Konu Araçları
Old 7. Eylül 2007, 06:15
Yeni Üye Grubu

Default Bir hoparlör sorunum var

Hoparlörlerimin ne olarak kullanmak değildir. iyi oldu. ama logitec seks yazılım koymak ve bu benim hoparlör ses değişti. şimdi bunlar zayıf. Bunların dışında her sesi büyük bir boş oda bir kayıt gibi geldi. Ben herhangi bir müzik veya film duyar onları krankla gerekir.

nasıl başa nerede benim hoparlör ses eklerim? Ben kontrol paneli deneyin, ama hiçbir şey çalıştı, belki ben yanlış yaptım. herhangi bir suggesstions?

Ben kayboldum.
Old 8. Eylül 2007, 08:04
Yeni Üye Grubu

Default Bir hoparlör sorunum var

herkes sorunu biliyor musun? nasıl düzeltebilirim?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Monitör Hoparlör Sorunu apolutrosi Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 1 30 Mayıs 2009 11:47
£ 350 hoparlör için ayarlamak Olli1324 Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 3 27 May 2008 16:07
Hoparlör sorunu chantal33 Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 4 8. Şubat 2008 11:13
Hoparlör çatırdama ... pauvons Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 2 3. Ocak 2008 18:36
Creative Hoparlör - oyun için yüksek kaliteli hoparlör! quinda Genel Donanım Sohbet 1 21. Ekim 2006 13:50
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından