![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя колонка не те, що вони використовують, щоб бути. вони були гарні. та я поклав Logitec програмного забезпечення веб камера, і це змінило моє оратора звуку. Тепер вони слабкі. кожен звук з них звучить як запис з величезною порожній кімнаті. Я повинен Crank їх чути музику або фільм. Як розмістити мої оратор звук туди, де це було? Я намагаюся панелі керування, але нічого не спрацювало, можливо, я зробив це неправильно. будь-який suggesstions? Я втратив. |
|
| |||
| |||
| хто знає цю проблему? Як можна це виправити? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моніторингова проблеми | apolutrosi | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 30 травня 2009 11:47 |
| £ 350 за SPEAKER SET UP | Olli1324 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 27 травня 2008 16:07 |
| Спікер проблема | chantal33 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 8 лютого 2008 11:13 |
| Хрусткі спікером ... | pauvons | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 3 січня 2008 18:36 |
| Creative Speaker - Високоякісний динамік для ігор! | quinda | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 жовтня 2006 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |