![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| I reinstalled Windows XP снощи и сега аз съм тази пишете! Проблемът е, аз DONT има стабилни драйвери, или оригиналния CD, който е на водачите на него! АЗ имам никакъв представа какъв звук карта аз имам нещо за него Аз арго чувам нищо PLZ помогнете ми .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да отида на шофьорите от вашата звукова карта или дънната платка (ако сте на борда на звука) да уебсайт.
| |||
| |||
| Привет, Бъдете усмивка !!Няма никакъв проблем, също и ако не разполагат с никакви обновени драйвери в процесора, ако и инсталиран Win XP или всяка операционна система, просто приемете следното: 1) - Знаеш ли ви Mainboard на производителя и неговите Модел (можете да използвате CPU-Z ), Вместо да знаете, че оптически в дънната платка. 2) - Отидете на производителя site.and отидете на правилния модел. 3) - търсене на това, което правя шофиране и искате да обновите? И каква операционна система и инсталирани? 4) - за изтегляне на устройството и да се усмихваш когато слушате вашия компютър Добре дошли вС най-добри пожелания |