menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Jsem přeinstalovat Windows, zvuková problém?

Reply

Thread Nástroje
Old 21. listopadu 2008, 15:30
Nový člen skupiny

Default Jsem přeinstalovat Windows, zvuková problém?

Jsem přeinstalovat Windows XP včera a hned jsem zadání tohoto!

Problém je i dont mít řádné ovladače, nebo originální cd, která má řidiče na to!

Nemám ponětí, co mám zvukovou kartu, nebo něco o něm

I Cant HEAR ANYTHING

plz pomozte mi ..
Old 21.listopadu 2008, 15:33
Administrátor Skupina

Musíte se dostat řidiči z vaší zvukové karty nebo základní desky (pokud jste na palubě, zvuk), tvůrce webových stránek.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23.listopadu 2008, 09:53
Člen Skupina

Ahoj,
Be úsměv !
Neexistuje žádný problém, i když u nemají žádné aktualizované ovladače ve vašem CPU, pokud u nainstalován Win XP nebo jakýkoliv operační systém, stačí učinit následující:
1) - Poznejte svá základní výrobce a modelu (můžete používat CPU-Z ), Místo s vědomím, že opticky ve vaší desce.
2) - Jdi na výrobce site.and jít do správného modelu.
3) - vyhledávání na disku, co dělat a chcete aktualizovat? A jaký operační systém a instalované?
4) - Download mechaniky a úsměv když posloucháte počítač Vítejte u

S pozdravem
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Externí zvuková problém - mohl používat opravdu pomoct! sherelc Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 15. červen 2009 13:52
(Pomozte mi) přeinstalovat Windows XP! woodworks Operační systémy Windows 0 13 června 2009 01:12
Pomalý počítač na spuštění-nedávno reboooted a přeinstalovat vše eeha Operační systémy Windows 3 3. prosince 2007 01:11
Aktualizace zvuková (pomoc?) Kane Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 2. srpna 2007 01:55
Windows XP x64 - Cant prohlížení internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnost 3 22. července 2007 13:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.