![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem přeinstalovat Windows XP včera a hned jsem zadání tohoto! Problém je i dont mít řádné ovladače, nebo originální cd, která má řidiče na to! Nemám ponětí, co mám zvukovou kartu, nebo něco o něm I Cant HEAR ANYTHING plz pomozte mi .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte se dostat řidiči z vaší zvukové karty nebo základní desky (pokud jste na palubě, zvuk), tvůrce webových stránek.
| |||
| |||
| Ahoj, Be úsměv !Neexistuje žádný problém, i když u nemají žádné aktualizované ovladače ve vašem CPU, pokud u nainstalován Win XP nebo jakýkoliv operační systém, stačí učinit následující: 1) - Poznejte svá základní výrobce a modelu (můžete používat CPU-Z ), Místo s vědomím, že opticky ve vaší desce. 2) - Jdi na výrobce site.and jít do správného modelu. 3) - vyhledávání na disku, co dělat a chcete aktualizovat? A jaký operační systém a instalované? 4) - Download mechaniky a úsměv když posloucháte počítač Vítejte uS pozdravem |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Externí zvuková problém - mohl používat opravdu pomoct! | sherelc | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 15. červen 2009 13:52 |
| (Pomozte mi) přeinstalovat Windows XP! | woodworks | Operační systémy Windows | 0 | 13 června 2009 01:12 |
| Pomalý počítač na spuštění-nedávno reboooted a přeinstalovat vše | eeha | Operační systémy Windows | 3 | 3. prosince 2007 01:11 |
| Aktualizace zvuková (pomoc?) | Kane | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 2. srpna 2007 01:55 |
| Windows XP x64 - Cant prohlížení internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 22. července 2007 13:20 |
| Thread Nástroje | |
| |