![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| I επανεγκατάσταση των Windows XP χθες το βράδυ και τώρα είμαι πληκτρολογώντας αυτό! το πρόβλημα είναι να έχει καλή i dont οδηγών, ή το αρχικό CD που έχει αυτό για τους οδηγούς! Δεν έχω ιδέα τι έχω κάρτα ήχου ή τίποτα I επίκλισης HEAR ANYTHING plz help me .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να λάβετε τα προγράμματα οδήγησης από την κάρτα ήχου ή μητρικής (εάν έχετε επιβιβαστεί ήχου) ιθυνόντων ιστοσελίδα.
| |||
| |||
| Γειά, Να είναι χαμόγελο !!Δεν υπάρχει πρόβλημα, επίσης, αν και δεν έχουν καμία ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης του επεξεργαστή σας, είτε, αν και εγκατεστημένα WIN XP ή οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, απλά συνεχίστε με τα ακόλουθα: 1) - Know σας κύρια του κατασκευαστή και των Μοντέλο (και να χρησιμοποιήσετε CPU-z ) Αντί να το γνωρίζω οπτικά στην μητρική σας. 2) - Πήγαινε με τις οδηγίες του κατασκευαστή site.and πάμε στη σωστή Μοντέλο. 3) - Αναζήτηση στον δίσκο κάνουμε ό, τι θέλουν και για την ενημέρωση; και ποιο λειτουργικό σύστημα που εγκαθίσταται u; 4) - Κατεβάστε το δίσκο και να χαμογελά όταν ακούτε τον υπολογιστή σας και Καλώς ήρθατεΜε τις καλύτερες ευχές |