![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja reinstalled Windows XP sinoch i sad sam tipkati this! problem je ja dont imati zvuk vozača, ili originalni cd koji ima vozača na to! Imam nijedan ideja što imam zvučnu karticu ili bilo što o tome Ja licemjerje čujem plz pomoć mene .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate dobiti drivere iz vašeg matične ploče ili zvučne kartice (ako imate onboard zvuk) branse website.
| |||
| |||
| Zdravo, Budite smile !Nema problema, i ako u nemaju ažurirane upravljačke programe u Vašoj CPU ili ako u instaliran win xp ili bilo kojeg operativnog sustava, samo poduzeti sljedeće: 1) - poznavati svoju Mainboard's Proizvođač i njegove Model (u, možete koristiti CPU-Z ) Umjesto znajući da u vašoj matičnoj ploči optički. 2) - Idi na proizvođača site.and otići na ispravan Model. 3) - Pretraži o tome što učiniti u pogon želite ažurirati? I što u taj operativni sustav instaliran? 4) - Download pogon i osmijeh kada slušati vaše računalo Dobrodošli uSrdačan pozdrav |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vanjski zvučnu problem - stvarno mogao koristiti neke pomoć! | sherelc | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 15. lipnja 2009 13:52 |
| (Help Me) Reinstalled Windows XP! | woodworks | Windows Operating Systems | 0 | 13. lipnja 2009 01:12 |
| Sporo računalo na start up-u zadnje vrijeme sve reboooted i reinstalled | eeha | Windows Operating Systems | 3 | 3. prosinac 2007 01:11 |
| Nadogradnja zvučnu (pomoć) | Kane | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 2. kolovoz 2007 01:55 |
| Windows XP x64 - Cant pregledavanje Interneta. Reinstalled i još uvijek isti. | sirantonycartwright | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 22. srpnja 2007 13:20 |
| Thread Tools | |
| |