![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én újra a Windows XP az éjjel s most én vagyok a gépelés ezt! A probléma az, i dont megbízható sofőrök, vagy az eredeti CD-t, hogy a járművezetők meg! Fogalmam sincs, hogy milyen hangkártyád van vagy rajta I cant hallok semmit plz segítsen nekem .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be kell, hogy a járművezetők a hang kártya vagy az alaplap (ha van a fedélzeten hang) döntéshozók honlapján.
| |||
| |||
| Helló, Legyen mosoly !Semmi probléma, és akkor is, ha nincs frissítve a járművezetők a CPU vagy ha telepített és Win XP operációs rendszerrel, vagy csak a következő: 1) - Ismerje meg alaplap gyártója és a modell (és használata CPU-Z ), Ahelyett, hogy tudjuk, hogy optikailag a Motherboard. 2) - Menj a gyártó site.and menni a megfelelő modellt. 3) - Kereső mit csinál u meghajtót szeretne update? És hogy milyen operációs rendszer és a beépített? 4) - Töltse le a meghajtót, és mosoly figyelj, ha a számítógép Üdvözöljük uÜdvözlettel |