![]() |
|
| |||
| |||
| אני מחדש את Windows XP אמש ועכשיו אני להקליד את זה! הבעיה היא שאני dont נהגים יש צליל, או התקליטור המקורי, שיש לו את הנהגים על זה! אין לי מושג מה אני צריך כרטיס קול או משהו על זה אני שומע כלום צביעות plz לעזור לי .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להשיג את מנהלי ההתקן של כרטיס הקול שלך או לוח האם (אם יש לך הקול המשולב ללא פעיל) לקובעי האתר.
| |||
| |||
| שלום, שים חיוך !!אין בעיה, גם אם U אין שום עדכון מנהלי ההתקנים שלכם CPU U גם אם מותקן לנצח XP או כל מערכת הפעלה, רק לקחת את הדברים הבאים: 1) - מכיר את Mainboard ליצרן ועל דגם (U יכול להשתמש CPU-Z ) במקום זה optically לדעת את לוח האם. 2) - עבור אל היצרן site.and ללכת לתקן את המודל. 3) - חפש על הכונן מה לעשות U רוצה לעדכן? ומה מערכת ההפעלה המותקנת U? 4) - הורד את כונן ולהיות חיוך כאשר אתה מקשיב המחשב ברוכים הבאים Uבברכה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חוץ Soundcard בעיה - באמת יכול להשתמש קצת עזרה! | sherelc | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 13:52 |
| (עזרו לי) מחדש את Windows XP! | woodworks | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 13 יוני 2009 01:12 |
| המחשב איטי ב-start up לאחרונה reboooted ו הכל מחדש | eeha | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 3rd דצמבר 2007 01:11 |
| שדרוג soundcard (עזרה?) | Kane | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | 2nd אוגוסט 2007 01:55 |
| Windows XP x64 - צביעות לגלוש באינטרנט. מחדש ועדיין אותו דבר. | sirantonycartwright | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 22 יולי 2007 13:20 |
| שרשרת כלים | |
| |