![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš iš naujo įdiegti "Windows XP" Praėjusią naktį, ir dabar aš rašyti tai! Problema yra i dont turėti garso tvarkykles, arba originalaus CD, kuris dėl to vairuotojams! Net neįsivaizduoju, ką aš turiu garso korta ar kas nors apie tai I Cant hear anything PLZ help me .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You need to get vairuotojų kortelės garso plokštę (jei turite Borto garso) kūrėjų svetainės.
| |||
| |||
| Labas, Būkite šypsena !Nėra jokių problemų, net jei ir neturi atnaujintų tvarkyklių jūsų procesoriaus arba jei ir įdiegtas Win XP ar operacinės sistemos, tiesiog priimti taip: 1) - Pažink savo Mainboard gamintoju ir jo modelio (ir gali naudoti CPU-Z ), O ne žinant, kad optiškai į jūsų pagrindinę plokštę. 2) - Grįžti į gamintojo site.and eiti į tinkamą modelį. 3) - Paieška ką vairuoti do u wanna atnaujinti ir kokia operacinė sistema įdiegta, kad u? 4) - Download vairuoti ir būti šypsena kai klausosi savo kompiuterio Sveiki UNuoširdžiausi linkėjimai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Išorės Garso plokštė problema - tikrai galėjo naudotis kai kuriomis pagalbos! | sherelc | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 15, 2009 13:52 |
| (Help me) iš naujo įdiegti "Windows XP! | medžio | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 13, 2009 01:12 |
| Lėtas kompiuterio pradėti, neseniai reboooted ir iš naujo viskas | eeha | Windows "operacinės sistemos | 3 | 3 gruodis 2007 01:11 |
| Atnaujinimas soundcard (help?) | Kane | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 2 rugpjūtis 2007 01:55 |
| Windows XP x64 - Cant naršyti internete. Įdiegti iš naujo ir vis tas pats. | sirantonycartwright | Virus, Spyware & Security | 3 | 22 liepa 2007 13:20 |
| Temos įrankiai | |
| |