mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Aš iš naujo įdiegti Windows, soundcard problema?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 21, 2008, 15:30
Naujas Narys

Default Aš iš naujo įdiegti Windows, soundcard problema?

Aš iš naujo įdiegti "Windows XP" Praėjusią naktį, ir dabar aš rašyti tai!

Problema yra i dont turėti garso tvarkykles, arba originalaus CD, kuris dėl to vairuotojams!

Net neįsivaizduoju, ką aš turiu garso korta ar kas nors apie tai

I Cant hear anything

PLZ help me ..
Old Lapkritis 21, 2008, 15:33
Administrator Grupė

You need to get vairuotojų kortelės garso plokštę (jei turite Borto garso) kūrėjų svetainės.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 23, 2008, 09:53
Narys

Labas,
Būkite šypsena !
Nėra jokių problemų, net jei ir neturi atnaujintų tvarkyklių jūsų procesoriaus arba jei ir įdiegtas Win XP ar operacinės sistemos, tiesiog priimti taip:
1) - Pažink savo Mainboard gamintoju ir jo modelio (ir gali naudoti CPU-Z ), O ne žinant, kad optiškai į jūsų pagrindinę plokštę.
2) - Grįžti į gamintojo site.and eiti į tinkamą modelį.
3) - Paieška ką vairuoti do u wanna atnaujinti ir kokia operacinė sistema įdiegta, kad u?
4) - Download vairuoti ir būti šypsena kai klausosi savo kompiuterio Sveiki U

Nuoširdžiausi linkėjimai
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Išorės Garso plokštė problema - tikrai galėjo naudotis kai kuriomis pagalbos! sherelc Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 15, 2009 13:52
(Help me) iš naujo įdiegti "Windows XP! medžio Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 13, 2009 01:12
Lėtas kompiuterio pradėti, neseniai reboooted ir iš naujo viskas eeha Windows "operacinės sistemos 3 3 gruodis 2007 01:11
Atnaujinimas soundcard (help?) Kane Sound, Speakers & MP3 Players 3 2 rugpjūtis 2007 01:55
Windows XP x64 - Cant naršyti internete. Įdiegti iš naujo ir vis tas pats. sirantonycartwright Virus, Spyware & Security 3 22 liepa 2007 13:20
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.