![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I ponownie zainstalować system Windows XP ostatniej nocy, a teraz ja jestem tym typowania! problem jest ja dont mieć sterowniki dźwięku, lub oryginalne płyty CD ze sterownikami, które na to! Nie mam pojęcia, co mam karty dźwiękowej lub cokolwiek na ten temat I CANT słyszałem plz help me .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz uzyskać sterowniki od karty dźwiękowej lub płyty głównej (jeśli masz na pokładzie dźwięku) decydentów stronie.
| |||
| |||
| Witaj, Bądź uśmiech !Nie ma problemu, także jeśli u nie ma żadnych zaktualizowane sterowniki w procesor albo jeśli u zainstalowany Win XP lub jakikolwiek system operacyjny, tylko przyjąć następujące: 1) - Know your Mainboard producenta i modelu (można korzystać z CPU-Z ) Zamiast znając go optycznie na płycie głównej. 2) - Idź do producenta site.and przejść do właściwego modelu. 3) - Szukaj na dysku, co robić i chcesz zaktualizować? I że to, co system operacyjny zainstalowany u? 4) - Pobierz dysku i uśmiech Podczas słuchania komputera Witamy uZ pozdrowieniami |