menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Som preinštalovať Windows, zvuková problém?

Reply

Thread Tools
Old 21. novembra 2008, 15:30
Nový člen skupiny

Default Som preinštalovať Windows, zvuková problém?

Som preinštalovať Windows XP včera a hned som zadanie tohto!

Problém je i dont mať správne ovládače, alebo originálne cd, ktoré má vodiča na to!

Nemám potuchy, čo mám zvukovú kartu, alebo niečo o ňom

I Cant HEAR ANYTHING

plz pomozte mi ..
Old 21. novembra 2008, 15:33
Administrátor Skupina

Musíte sa dostať vodiči z vašej zvukovej karty alebo základné dosky (ak ste na palube, zvuk), tvorcov webových stránok.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 23.listopadu 2008, 09:53
Člen Skupina

Ahoj,
Be úsmev !
Neexistuje žiadny problém, aj keď u nemajú žiadne aktualizované ovládače vo vašom CPU, ak u nainštalovaný Win XP alebo akýkoľvek operačný systém, stačí urobiť nasledovné:
1) - Poznajte svoje základné výrobcu a modelu (môžete používať CPU-Z ), Miesto s vedomím, že opticky vo vašej doske.
2) - Choď na výrobcu site.and ísť do správneho modelu.
3) - vyhľadávanie na disku, čo robiť a chcete aktualizovať? A aký operačný systém a inštalované?
4) - Download mechaniky a úsmev keď počúvate počítač Vitajte u

S pozdravom
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Externí zvuková problém - mohol používať naozaj pomoct! sherelc Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 15. jún 2009 13:52
(Pomôžte mi) preinštalovať Windows XP! woodworks Operačné systémy Windows 0 13 júna 2009 01:12
Pomalý počítač na spustenie-nedávno reboooted a preinštalovať všetko eeha Operačné systémy Windows 3 3. decembra 2007 01:11
Aktualizácia zvuková (pomoc?) Kane Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 2. augusta 2007 01:55
Windows XP x64 - Cant prezeranie internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnosť 3 22. júla 2007 13:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.