![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som preinštalovať Windows XP včera a hned som zadanie tohto! Problém je i dont mať správne ovládače, alebo originálne cd, ktoré má vodiča na to! Nemám potuchy, čo mám zvukovú kartu, alebo niečo o ňom I Cant HEAR ANYTHING plz pomozte mi .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte sa dostať vodiči z vašej zvukovej karty alebo základné dosky (ak ste na palube, zvuk), tvorcov webových stránok.
| |||
| |||
| Ahoj, Be úsmev !Neexistuje žiadny problém, aj keď u nemajú žiadne aktualizované ovládače vo vašom CPU, ak u nainštalovaný Win XP alebo akýkoľvek operačný systém, stačí urobiť nasledovné: 1) - Poznajte svoje základné výrobcu a modelu (môžete používať CPU-Z ), Miesto s vedomím, že opticky vo vašej doske. 2) - Choď na výrobcu site.and ísť do správneho modelu. 3) - vyhľadávanie na disku, čo robiť a chcete aktualizovať? A aký operačný systém a inštalované? 4) - Download mechaniky a úsmev keď počúvate počítač Vitajte uS pozdravom |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Externí zvuková problém - mohol používať naozaj pomoct! | sherelc | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 15. jún 2009 13:52 |
| (Pomôžte mi) preinštalovať Windows XP! | woodworks | Operačné systémy Windows | 0 | 13 júna 2009 01:12 |
| Pomalý počítač na spustenie-nedávno reboooted a preinštalovať všetko | eeha | Operačné systémy Windows | 3 | 3. decembra 2007 01:11 |
| Aktualizácia zvuková (pomoc?) | Kane | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 2. augusta 2007 01:55 |
| Windows XP x64 - Cant prezeranie internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 22. júla 2007 13:20 |
| Thread Tools | |
| |