![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја реинсталлед Уиндоус КСП синоцх и сад сам куцате тхис! проблем је ја донт имати звук возача, или оригинални цд који има возача на то! ЈА имати ниједан идеја шта имам звучну картицу или било шта о томе Ја лицемјерје чујем плз помоћ мене .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морате добити дривер из вашег матичне плоче или звучне картице (ако имате онбоард звук) бранше уебсите.
| |||
| |||
| Здраво, Будите Смиле !Нема проблема, и ако у немају ажуриране управљачке програме у вашој ЦПУ или ако у инсталиран уин ксп или било ког оперативног система, само предузети следеће: 1) - познавати своју Маинбоард'с Производјач и његове Модел (у, можете користити ЦПУ-З ) Уместо знајући да у вашој матичној плочи оптички. 2) - Иди на произвођача сите.анд отићи на исправан Модел. 3) - Претражи о томе шта учинити у погон желите модернизирати? И што у тај оперативни систем инсталиран? 4) - Доунлоад погон и осмијех када слушати ваше рачунар Добродошли уС поштовањем |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спољашњи звучну проблем - стварно могао користити неке помоћ! | схерелц | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 15. јуна 2009 13:52 |
| (Хелп Ме) Реинсталлед Уиндоус КСП! | уоодуоркс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 13. јуна 2009 01:12 |
| Споро рачунар на старт уп-у задње време све ребооотед и реинсталлед | ееха | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 3 децембар 2007 01:11 |
| Надоградња звучну (помоћ) | Кане | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 2 аугуст 2007 01:55 |
| Уиндоус КСП кс64 - Цант прегледање Интернета. Реинсталлед и још увек исти. | сирантоныцартуригхт | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 22. јула 2007 13:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |