![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я перевстановить Windows XP минулого вночі, і тепер я набрав це! Проблема полягає в I Dont мають звукові драйвера, або оригінального компакт-диска, який має на нього драйверів! Я поняття не маю, що звукова карта у мене є або нічого про нього Я нахиляє чути PLZ мені допомогти .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні отримати водії з вашої звукової карти або материнської плати (якщо у вас є бортового звуку) органів сайті.
| |||
| |||
| Здравствуйте, Будьте посмішка !Там це не проблема, а також, якщо й не мають оновлених драйверів в ваш процесор або якщо у встановлена Win XP або будь-яку операційну систему, просто взяти наступне: 1) - Знай свого виробника материнської плати і її модель (U можна використовувати CPU-Z ), А не знаючи про це оптичним у вашій материнській платі. 2) - Перейти до site.and виробника перейти до правильної моделі. 3) - пошук на якому диску Do U хочете оновити? І яку операційну систему, що і встановлений? 4) - Завантаження диска і бути посмішка коли ви слухаєте комп'ютер Ласкаво UЗ повагою |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Зовнішня звукова карта проблема - може реально використовувати деяку допомогу! | sherelc | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 15 червня 2009 13:52 |
| (Help Me) Reinstalled Windows XP! | Столярна | Операційні системи Windows | 0 | 13 червня 2009 01:12 |
| Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все | eeha | Операційні системи Windows | 3 | 3 грудня 2007 01:11 |
| Оновлення звукової карти (допомога?) | Kane | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 2 серпня 2007 01:55 |
| Windows XP x64 - Cant переглядати Інтернет. Reinstalled і все та ж. | sirantonycartwright | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 22 липня 2007 13:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |