![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Logitech Z серия 5,1 съраунд звук, с гигантски Субуфер и аз съм с Winamp. Аз забележите, че да получа повече шум и бас тогава реалните добро качество на звука. Сложих си бас за minumum още не бих могъл да чуе бас и неговите най-грозни пъти. Има ли някаква настройка на еквалайзера и могат да правят по-добро качество, или софтуер, който повишава си качество на звука? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да има някои шофьори около звук за вашата звукова карта, които могат да ви помогнат да глоба мелодия неща. Winamp също си има собствен еквалайзер и завой, че и финна настройка тя също така ще подобри нещата основни лига. Аз прикрепен файл, който показва еквалайзер използвам за всичките си медийни плейъри. той дава, по мое мнение, най-доброто качество на звука. тя не кроя на бас, но тя не доменните тя също. Моята система: Езекиил
|
|
| |||
| |||
| благодарности. този велик еквалайзер настройка Какви са вашите мисли по този http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Неговият добре за мен, но винаги, когато сменя моя Winamp еквалайзера настройките отнема завинаги cuase му, така detalied и трудно. Im В момента на твоя, но този тест един аут, виж, който е по-добре |
|
| |||
| |||
| Аз може да не се използва, тъй като тези по всяко настройка-високи от това, което аз имам, моята субуфер започва вземане на някои хардкор като ... clunking звуци е най-добрият начин да се опише това. баса е буквално outputting така твърди, че прави цялото нещо, отидете на ... clunk например ритъма на барабана бас в дадена песен. В този смисъл това е донякъде субективен, от гледна точка на това, което имате звукова система и какви настройки ли най-добре. за моята звукова система, и ухото ми, че това, което ми харесва. плюс е лесно на моя бас. Какво е страхотно за мен, не е непременно голям за теб. въпреки еднообразен характер на това, основното тук е да се забъркваш с този изравнител, въпреки това, което го води, тъй като излизат от него на по-плоски настройка кара да пропуснат по партидата на малките детайли, че вашата система говорители е проектиран да се въвеждат в първо място. Бях отегчени един ден, така седях там и объркано с всеки отделен бутон и видях какво направиха на звука. то не е било много преди аз помислих, че лявата страна е бас, отдясно е троен, а в средата е някои от глас и средночестотен неща. което има смисъл, ако си мислиш за него. това изглежда трудно, отколкото е в този смисъл. Иска ми се, че ще ви кажа какво настройка носи какво толкова лесно можете да създадете свой собствен. Всичко, което наистина може да каже за какво се използва най-подходящо за вас, и да използвате това, което просто се научи да прави най-добрия, който може и да го съхранява в тази настройка завинаги. една Дадох ти дойде след месеци на изпитание и грешка да видите каква настройка работи най-добре за всички песни, винаги мога да слушам. |