menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Chci kvalitu není množství ...

Reply

Thread Nástroje
Old 22.února 2008, 22:44
Člen Skupina

Default Chci kvalitu není množství ...

Mám Logitech Z řady 5.1 prostorový zvuk s obří subwoofer a já používám Winamp. I všimnete, že i více hluku a basy pak skutečný kvalitní zvuk. Já jsem moje basa na minimální Zatím můžu pouze slyšet basy a jeho ošklivé době. je tam nějaký nastavení ekvalizéru můžu dát, že je lepší kvalita nebo software, který zvyšuje kvalitu zvuku můj?
Old 23.února 2008, 00:16
Dárce Skupina

mohou existovat určité zvukové ovladače asi pro zvukovou kartu, která vám může pomoci jemného doladění věcí.

winamp také má vlastní ekvalizér a soustružení, že na vývoji a doladění bude také zlepšení věci první liga. i přiložený soubor, který ukazuje, ekvalizér i použití pro všechny mé přehrávače médií. dává podle mého názoru nejlepší kvalitu zvuku. není vystřižené basy, ale není to ani tunely.
Přiložené miniatury
I want quality not quantity...-equalizer.jpg  

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 23.února 2008, 12:46
Člen Skupina

díky. to je skvělý nastavení ekvalizéru

Jaký je Váš názor na tuto
http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print

Jeho dobré i pro mě, ale i kdykoliv změnit svoje nastavení ekvalizéru winamp to trvá věčně cuase svém tak detalied a tvrdá. im v současné době na vás, ale tenhle test out, která je lépe vidět
Old 23.února 2008, 14:13
Dárce Skupina

i nelze použít, protože ty v jakékoliv nastavení vyšší, než jaká jsem, můj subwoofer zahájí výrobu některých hardcore jako ... clunking zvuky je nejlepší způsob, jak to popsat. basy doslova produkující tak těžké, že se celá věc jít zvuk dopadu na ... například porazit na buben v jakékoli dané skladbě.

V tomto smyslu je to poněkud subjektivní, pokud jde o zvuk, co jste a jaké nastavení vám líbí nejlépe. pro můj zvukový systém a moje ucho, že to, co mám rád. a navíc je to jednoduché na moji kužel. co je skvělé pro mě, nemusí být nutně velký pro vás.

navzdory zdlouhavý charakter, je hlavním bodem je zde to bordel, že se navzdory ekvalizér, co to znamená, protože to, že bude ponecháno na ploché nastavení si ujít na hodně málo informací, že váš reproduktorový systém byl navržen tak, aby v první místo. Byl jsem nudil jeden den, tak jsem seděl a zmatený s jednotlivými tlačítko a viděl, co se stalo zvuku. nebylo dlouho předtím, než jsem zjistil, že levá strana byla bass, treble bylo pravé straně, a uprostřed byla některá z hlasových a středotónové věci. , která má smysl, pokud si myslíte, že o tom.

vypadá to těžší, než je v tomto smyslu. Přál bych si, že by se říct, co přinese, jaké nastavení, takže můžete snadno vytvořit vlastní. všechny mohu opravdu říci, je využití, co funguje pro vás nejlepší, a používat to, co jste se naučil, aby co nejlépe jeden můžete, a udržovat ji v tomto nastavení navždy. na jedné i ti vyšel po měsících pokusů a omylů, aby co nejlépe pracoval nastavení pro všechny písničky jsem mohl někdy poslouchat.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.