![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω σειρά Logitech Z 5,1 surround ήχο, με ένα γιγαντιαίο Υπογούφερ και είμαι χρησιμοποιώντας το Winamp. Παρατηρώ ότι έχω περισσότερο θόρυβο και μπάσο τότε πραγματικά καλή ποιότητα ήχου. Έβαλα μου μπάσο για minumum ακόμα Το μόνο που μπορώ να ακούσω μπάσο και την άσχημη κατά καιρούς. Υπάρχει κάποια ρύθμιση εκουαλάιζερ μπορώ να κάνει την καλύτερη ποιότητα ή ένα λογισμικό που θα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου μου; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένα προγράμματα οδήγησης ήχου περίπου για την κάρτα ήχου που μπορεί να σας βοηθήσει να συντονίσουμε τα πράγματα. Winamp έχει επίσης το δικό εκουαλάιζερ και ότι για την μετατροπή και τη ρύθμιση αυτή θα βελτιώσει τα πράγματα μεγάλων πρωταθλήματος. i συνημμένο ένα αρχείο που δείχνει το εκουαλάιζερ i χρήση των μέσων ενημέρωσης για όλους τους παίκτες μου. δίνει, κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη ποιότητα ήχου. δεν κόβω το μπάσο, αλλά δεν είναι ούτε έκρηξη. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ. thats μεγάλη εκουαλάιζερ καθορισμό ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με αυτό το http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Η καλή για μένα, αλλά κάθε φορά να αλλάξω το Winamp ισοσταθμιστή ρυθμίσεις που χρειάζεται για πάντα cuase την detalied και τόσο σκληρά. im σήμερα στις δικές σας, αλλά αυτό το ένα από δοκιμή, βλ. που είναι καλύτερα |
|
| |||
| |||
| i δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές, διότι σε οποιαδήποτε ρύθμιση υψηλότερο από αυτό που έχω, μου κάνει κάποια υπογούφερ ξεκινά ιδιαίτερης σοβαρότητας όπως clunking ακούγεται ... είναι ο καλύτερος τρόπος να το περιγράψω. το μπάσο είναι κυριολεκτικά εξαγωγή τόσο σκληρά κάνει ολόκληρο το πράγμα πάει σε clunk ... για παράδειγμα το ρυθμό του μπάσου τυμπάνου σε οποιοδήποτε τραγούδι. Υπό αυτή την έννοια είναι κάπως υποκειμενική, όσον αφορά το τι σύστημα ήχου που έχετε και τι ρυθμίσεις σας αρέσει περισσότερο. μου για το ηχοσύστημα, και αυτί μου, αυτό είναι που μου αρέσει. καθώς είναι εύκολο για γούφερ μου. Τι μεγάλη για μένα, δεν είναι απαραίτητα για τη μεγάλη σας. κουραστική, παρά το χαρακτήρα του, το βασικό σημείο εδώ είναι να χάος με εκουαλάιζερ ότι παρά τα όσα αυτό συνεπάγεται, διότι αφήνοντας σε μια επίπεδη ρύθμιση θα σας κάνει να χάσετε για πολλά από τα λίγα στοιχεία που σας σύστημα ηχείων είχε σκοπό να επιφέρει στο πρώτη θέση. i Βαριόμουνα μια μέρα, έτσι και το Σάββατο υπάρχει messed με κάθε κουμπί και είδα τι έκανε και με τον ήχο. δεν ήταν πολύ πριν σκέφτηκα ότι η αριστερή πλευρά ήταν μπάσο, δεξιά πλευρά είχε τριπλασιαστεί, και στη μέση ήταν μερικές από τις φωνητικές και μιντρέιτζ stuff. που έχει νόημα, εάν το σκεφτείτε. φαίνεται πιο δύσκολο απ 'ότι είναι υπό αυτή την έννοια. Θα ήθελα, θα σας πω τι ρύθμιση φέρνει ό, τι έτσι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις δικές σας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πραγματικά χρήση τι είναι καλύτερο για σας, και τη χρήση που μόλις έμαθε τι να κάνω το καλύτερο που μπορούμε, και τη θέτει στη ρύθμιση που πάντα. τη μια σας έδωσα βγήκε μετά από μήνες δοκιμή και σφάλμα να δούμε τι λειτούργησε καλύτερη ρύθμιση για όλα τα τραγούδια θα μπορούσα ποτέ να ακούσετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Highest Quality Video Format 3GP, MP4, Flv; | mashman | Multimedia & Codecs | 2 | 21 Νοέμβρη του 2009 11:40 |
| Μερικές Συμβουλές σχετικά με τις καλές Pc, s | scooby180169 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 27 Σεπτέμβρη 2009 17:03 |
| RAM ποσότητα: Vista vs XP | foogan | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 24 Δεκ. 2008 06:58 |
| Pixel οδηγός για την ποιότητα της εικόνας; | comp4681 | Digital Imaging & Printers | 2 | 3η Μαρ 2008 06:05 |
| Οποιοσδήποτε χρησιμοποιήσει μια εναλλακτική λύση για την ποιότητα firefox / όπερα; | Buchanan | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 17 Φεβ 2008 04:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |