![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Logitech Z series 5,1 surround zvuk, s golemim Subwoofer, a ja sam koristeći Winamp. Ja obavijest taj JA dobiti više buke i bas tada stvarni kvalitetan zvuk. Bas sam stavio na moj minumum još samo ja mogu čuti bas i njegova ružna u vremena. Ima li neke izjednačivač postavljanje ja mogu staviti da daje bolju kvalitetu ili softver koji poboljšavaju kvalitetu zvuka moja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| postoji svibanj biti neki zvuk oko drivera za svoju zvučnu karticu da vam pomoći svibanj fino naštimati stvari. winamp i ima vlastiti izjednačivač tokarenje i da se na i fino ugađanje Također će poboljšati stvari velike lige. I datoteku koja pokazuje izjednačivač li koristiti medije za sve moje igrače. daje, po mom mišljenju, najbolja kvaliteta zvuka. ne izrezati na bass, ali to nije bilo to blast. My System: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| hvala. taj veliki ekvilajzer postavljanje Koje su vaše misli o tom http://www.macosxhints.com/article.p...431&mode=print Njegove dobre za mene, ali kad god mogu promijeniti moje postavke winamp izjednačivač to traje zauvijek cuase svojim, tako i detalied teška. im trenutno na tvoj, ali test ovaj neki vanjska strana, vidi koji je bolji |
|
| |||
| |||
| Ja ne mogu koristiti, jer oni u svakom postavljanju veće nego što imam, moje subwoofer pocinje izrada neke hardcore zvuči kao ... clunking je najbolji način da se opisati. je bas je tako teško doslovno outputting čini cijelu stvar ide na clunk ... npr. tuku na bas bubanj u bilo kojem pjesma. u tom smislu to je pomalo subjektivno, u smislu onoga što je zvučni sustav imate i što vam se sviđa postavke najbolje. za moju ozvučenjem, i moje uho, to je ono što mi se sviđa. plus lako na moj Woofer. što je za mene velika, nije nužno veliki za tebe. unatoč zamorno prirodi ga, glavna točka je da se ovdje nered s tim što je, unatoč izjednačivač podrazumijeva jer ostavljajući ga na ravnu postavku čini propustite na puno od sitnih detalja da vaš zvučnički sustav je osmišljen kako bi se izvesti u prvo mjesto. Bilo mi je dosadno samo jedan dan, tako da sam tamo i subota messed sa svakim pojedinačnim gumb i vidio što je učinio za zvuk. nije dugo prije nego što sam shvatio je da je bas lijevu stranu, desna strana je bila soprano, au sredini je neki glas i srednjetonca stvari. koje ima smisla ako mislite o tome. izgleda teže nego što je u tom smislu. Želim da će ti reći što postavka što donosi tako da jednostavno možete stvoriti svoje vlastite. sve ja mogu zaista reći je koristiti ono što najbolje radi za vas, i koristiti ono što ste upravo naučili da se najbolji možete, i čuvajte ga na postavku da je zauvijek. jedan dadoh vama izašao nakon mjeseci pokušaja i pogreške postavka da vidim koliko je radio za sve najbolje pjesme ja mogao ikada slušati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Highest Quality Video format 3gp, MP4, Flv? | mashman | Multimedija i kodeci | 2 | 21 studeni 2009 11:40 |
| Neki Savjeti o Pc dobre kvalitete, a | scooby180169 | General Hardware Chat | 6 | 27 rujan 2009 17:03 |
| Količina RAM: XP vs Vista | foogan | Windows Operating Systems | 3 | 24. prosinac 2008 06:58 |
| Pixel vodič za kvalitetu slike? | comp4681 | Digital Imaging & Pisači | 2 | 3. ožujak 2008 06:05 |
| Svatko korištenje kvalitetnih alternativa Firefox / Opera? | Buchanan | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 17. veljača 2008 04:36 |
| Thread Tools | |
| |